• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
NATO lidmašīna Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.02.2004., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84683

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 24. februārī

Vēl šajā numurā

24.02.2004., Nr. 29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NATO lidmašīna Latvijā

Vakar, 23.februārī, Latvijā ieradās NATO gaisa telpas novērošanas lidmašīna E-3A, lai veiktu demonstrējuma lidojumu gar Latvijas rietumu jūras piekrasti. Lidojums bija iecerēts, lai iepazīstinātu Latvijas valsts un aizsardzības sistēmas vadību ar šīs lidmašīnas iespējām un tehnisko aprīkojumu. Lidojums ir daļa no NATO programmas “Partnerattiecības – mieram”, kas tika plānots kopš 2003.gada sākuma, skaidro Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departamenta Preses nodaļas vecākais referents Ivars Grīnbergs, norādot, ka NATO Eiropas spēku vadība ir informējusi Krievijas un citu Latvijas kaimiņvalstu atbildīgos dienestus un amatpersonas par šo lidojumu un tā operacionālajiem parametriem.
Lidmašīnas apkalpe vakar tikās ar Aizsardzības ministrijas valsts sekretāru Edgaru Rinkēviču, Nacionālo bruņoto spēku komandieri kontradmirāli Gaidi Andreju Zeibotu, Gaisa spēku komandiera pienākumu izpildītāju pulkvedi Aivaru Pavļukēviču, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas pārstāvjiem un citām amatpersonām. Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji iepazinās arī ar lidmašīnas iespējām un tehnisko aprīkojumu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!