• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijā ieradies EDSO augstais komisārs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2004., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84770

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministrija iepazīstina ar investīcijām valsts robežā

Vēl šajā numurā

25.02.2004., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijā ieradies EDSO augstais komisārs

EKEUSS.PNG (102587 bytes)
Rolfs Ekeuss
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

24.februāra vakarā Latvijā ieradās Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) augstais komisārs nacionālo minoritāšu jautājumos Rolfs Ekeuss, lai turpmākajās divās dienās tiktos ar vairākām Latvijas amatpersonām un apmeklētu parlamenta komisijas. Latvijā R.Ekeuss uzturēsies līdz 27.februārim, informē Ārlietu ministrija.
Plānots, ka šodien, 25.februārī, komisārs Saeimā apmeklēs Ārlietu, Izglītības, kultūras un zinātnes, kā arī Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisiju. R.Ekeuss tiksies arī ar tieslietu ministru Aivaru Aksenoku, kurš šobrīd pilda īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās pienākumus. Tikšanās laikā plānots pārrunāt naturalizācijas gaitu Latvijā, ar izglītības reformu saistītos jautājumus, kā arī Vispārējās mazākumtautību aizsardzības konvencijas ratificēšanas iespēju Latvijā, norāda Tieslietu ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.
Savukārt rīt EDSO pārstāvis tiksies ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, izglītības un zinātnes ministru Kārli Šadurski un citām valsts amatpersonām.

“LV” informācija

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!