• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 25. februārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2004., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84772

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 24. februārī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

25.02.2004., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 25. februārī

Tieslietu ministrs, īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās pienākumu izpildītājs Aivars Aksenoks tiekas ar Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) augsto komisāru nacionālo minoritāšu jautājumos Rolfu Ekeusu. Tikšanās laikā plānots pārrunāt naturalizācijas gaitu Latvijā, ar izglītības reformu saistītos jautājumus, kā arī Vispārējās mazākumtautību aizsardzības konvencijas ratificēšanas iespēju Latvijā.

Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva tiekas ar Vācijas Bundestāga deputātu delegāciju. Tikšanās laikā paredzēts apspriest Latvijas gatavošanos iestājai ES, Latvijas tautsaimniecības attīstību, nodokļu sistēmu, kapitāla tirgus attīstību, budžeta situāciju un banku sistēmu.

Ekonomikas ministrijā notiek Latvijas Būvniecības padomes sēde. Sēdē runā par izmaiņām būvniecības nozarē un attiecīgajā likumdošanā sakarā ar Latvijas pievienošanos Eiropas Savienībai.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek Latvijas izglītības vadītāju un pedagogu forums “Mana skola Eiropas Savienībā”, kuru organizē Latvijas Pedagogu federācija.

Rīgas Juridiskās augstskolas Senāta zālē Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs organizē publisku diskusiju par ienākumu gūšanas kontroles pilnveidošanas iespējām Latvijā.

Organizācijas “Glābiet bērnus!” birojā notiek preses konference, kurā iepazīstina ar kampaņu “Nepametīsim nevienu bērnu bez palīdzības!”.

Valsts cilvēktiesību biroja telpās notiek apaļā galda diskusija “Pilsonības iegūšanas iespējas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām”, kā arī bukleta “Latvijas pilsonības iegūšana” prezentācija. Diskusiju organizē sabiedriskā organizācija “Vieglās valodas aģentūra” ar Naturalizācijas pārvaldes atbalstu.

Talsu tautas namā Talsu novada fonds un Nevalstisko organizāciju centrs rīko pirmo konferenci par kopienu filantropiju Baltijas valstīs “Kopienas fonds – pozitīvas pārmaiņas tavā pagastā, pilsētā un novadā!”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!