• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pamatnostādnēm zaļā gaisma. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2004., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84776

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 25. februārī

Vēl šajā numurā

25.02.2004., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pamatnostādnēm zaļā gaisma

Vakar, 24.februārī, Ministru kabineta sēdē apstiprinātas Ekonomikas ministrijas izstrādātās “Latvijas Rūpniecības attīstības pamatnostādnes” 2004. – 2013.gadam. Kā jau rakstījām, rūpniecības pamatnostādnes definē rūpniecības politikas pamatprincipus un galvenos rīcības virzienus, balstoties uz esošās situācijas analīzi un pastāvošo problēmu formulējumu. Pēc pamatnostādņu apstiprināšanas līdz marta beigām jāizstrādā īstermiņa un vidēja termiņa rīcības plāns definēto mērķu sasniegšanai.
EM sabiedrisko attiecību nodaļa norāda, ka arī uzņēmējus pārstāvošā Tautsaimniecības padome pozitīvi vērtē to, ka pamatnostādnēs definēti uzdevumi ne tikai ražošanas jomā, bet arī izglītībā, zinātnē un inovācijās, kā arī pauž viedokli, ka šis dokuments turpmāk palīdzēs rūpniecības nozarē celt konkurētspēju, veikt kvalitātes nodrošināšanu, kā arī palielināt pārdošanas apjomus un eksportu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!