• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts kases pārvaldnieci. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.2004., Nr. 30 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84784

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 19.februāra sanāksmē

Vēl šajā numurā

25.02.2004., Nr. 30

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par Valsts kases pārvaldnieci

Vērtēšanas komisija apstiprinājusi rezultātus konkursā uz Valsts kases pārvaldnieka amatu, par atbilstošāko pretendentu atzīstot Irēnu Krūmani.

Irēna Krūmane pašlaik ir Baltijas Tranzītu bankas valdes locekle, viceprezidente filiāļu tīkla, maksājumu karšu un risku vadības jautājumos. Ieguvusi augstāko izglītību Latvijas Universitātē, Finanšu un tirdzniecības fakultātē iegūstot diplomu grāmatvedības uzskaitē un uzņēmumu ekonomiskajā analīzē un LU Starptautisko attiecību institūtā – diplomu starptautiskajās ekonomiskajās un juridiskajās attiecībās. Papildus I.Krūmane regulāri papildinājusi profesionālās zināšanas finanšu, risku vadības, banku un klientu vadības un citos jautājumos. Pirms darba Baltijas Tranzītu bankā I.Krūmane strādājusi “Hansabankas” valdē, kā arī bijusi Rīgas Fondu biržas padomes locekle, padomes priekšsēdētāja vietniece.
Finanšu ministrija 15.janvārī izsludināja konkursu uz Valsts kases pārvaldnieka amatu. Konkursā tika saņemti trīs pieteikumi. Vērtēšanas komisija, izvēloties I.Krūmani kā atbilstošāko amata pretendentu, norādīja uz viņas lielo profesionālo pieredzi, kas saistīta ar finanšu vadības jomu, to, ka viņa labi pārzina, kā funkcionē Valsts kases maksājumu plūsma. Turklāt I.Krūmanei ir ilggadēja darba pieredze vadošos amatos banku sistēmā, kā arī triju gadu darba pieredze liela kolektīva vadīšanā.
Valsts kases pārvaldnieka galvenie darba pienākumi ir Valsts kases stratēģijas un politikas izstrādāšana un īstenošana, valsts budžeta pārvaldes organizācija un valsts parāda vadība, Eiropas Savienības struktūrfondu maksājumu iestādes funkciju izpildes nodrošināšana, valsts interešu pārstāvniecība starptautiskajās finanšu institūcijās, sadarbības nodrošināšana ar valsts un pašvaldību iestādēm, iekšzemes un ārvalstu finanšu institūcijām.

Finanšu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!