• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Baha mūzika kā zāles cilvēcei pret stresu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2004., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84988

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Deklarācijas iesniegusi puse partiju

Vēl šajā numurā

02.03.2004., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Baha mūzika kā zāles cilvēcei pret stresu

BAHS.PNG (117068 bytes)
Starptautiskajā festivālā “Restart Bach” miermīlīgās demonstrācijas dalībnieki Vecrīgā vēršas pret mūsdienu sabiedrības “aktuālajām vīrusinfekcijām” – steigu, pagurumu, vientulību, cilvēcības un pozitīvu emociju trūkumu
Foto: Gatis Dieziņš, A.F.I.

Latvijas Koncertdirekcijas rīkotā festivāla “Restart Bach” kampaņas laikā iecerēti vairāki atraktīvi pasākumi, kas adresēti dažādiem sabiedrības sociālajiem slāņiem. Viens no tiem – vakar, 1.martā, notikusī miermīlīgā demonstrācija, kad demonstrācijas dalībnieki ar lozungu “Steigai, pagurumam, vientulībai – nē“ un Johana Sebastiāna Baha ģīmetnēm rotātiem plakātiem devās gājienā pa Vecrīgu.
“Par dažādām aktuālām un samilzušām problēmām sabiedrībā ir jārunā aktīvā un drosmīgā manierē, un par vienu no sevišķi iedarbīgām komunikācijas formām kļuvusi vēršanās pie sabiedrības ar dažādu manifestāciju, mītiņu un demonstrāciju starpniecību. Visbiežāk uzmanības centrā nonāk politiski likumprojekti, strīdīgi lēmumi, diskutabli risinājumi. Tomēr nekad vēl Latvijas vēsturē nav noticis pikets, kas aktualizētu vispārcilvēciski eksistenciālās problēmas,” pasākuma ieceri skaidroja Latvijas Koncertdirekcijas preses sekretāre Ieviņa Liepiņa.
Miermīlīgajā demonstrācijā bija aicināti piedalīties mākslinieki, mūziķi, žurnālisti, esošie un topošie kultūras menedžeri. Tā mērķis – pievērst Latvijas iedzīvotāju uzmanību ģēnija Johana Sebastiāna Baha mūzikai kā iedarbīgām zālēm, kas spēj dziedināt cilvēci.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!