• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uz austrumu robežas jurģi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2004., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/84997

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 1. martā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

02.03.2004., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uz austrumu robežas jurģi

3.martā svinīgi tiks atklāts Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldes Lavošnieku robežapsardzības nodaļas komplekss. Šis pasākums īpaši zīmīgs tāpēc, ka Lavošnieku nodaļa ir pēdējā no piecpadsmit jaunuzceltajām robežapsardzības nodaļām uz austrumu robežas.
Jaunā nodaļas ēka izvietota apsargājamā robežas posma kreisajā flangā, tādējādi nodrošināta ērta nokļūšana jebkurai robežas vietai, ietaupot laiku un līdzekļus.
Kompleksa būvniecība, kas pabeigta pērnā gada nogalē, veikta, realizējot PHARE projektu, un kopējās izmaksas ir vairāk nekā 800 tūkstoši latu. Kompleksa projektētāja – SIA “Armands Bisenieks”, kompleksa ģenerāluzņēmējs – “Ulda Pīlēna birojs”.
Pēc Valsts robežsardzes Preses un sabiedrisko attiecību dienesta priekšnieces Daces Ūdres sniegtajām ziņām, atklāšanā plānojis piedalīties iekšlietu ministrs Māris Gulbis, valsts sekretāra pienākumu izpildītājs Kārlis Trautmanis, Valsts robežsardzes priekšnieks robežsardzes ģenerālis Gunārs Dāboliņš un citas Iekšlietu ministrijas un Valsts robežsardzes amatpersonas, arī vietējo pašvaldību, policijas, muitas, uguns dzēsības un glābšanas dienesta, Zemessardzes vadītāji.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!