• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.03.2004., Nr. 34 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85069

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tatāru paklājs latviskā vidē

Vēl šajā numurā

03.03.2004., Nr. 34

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3. martā

Finanšu ministrs Valdis Dombrovskis tiekas ar Starptautiskā valūtas fonda jauno pārstāvi Latvijā Hoseinu Samieju.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Briselē piedalās kārtējā Eiropas Savienības Nodarbinātības, sociālās politikas, veselības un patērētāju lietu ministru padomes sanāksmē.

Rīgā norisinās 26.Eiropas galvaspilsētu policijas priekšnieku konferences rīkotāju darba grupas tikšanās. Tajā piedalās Valsts policijas Rīgas galvenās policijas pārvaldes, Valsts policijas centrālā aparāta un Rīgas pašvaldības policijas darbinieki un pārstāvji no Horvātijas un Zagrebas policijas, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar konferences rīkošanu Rīgā 2004.gada maijā.

Rīgas domē Rīgas Tūrisma koordinācijas un informācijas centrs (RTKIC) rīko informatīvu tikšanos ar tūrisma firmu un viesnīcu pārstāvjiem. Tikšanās laikā tiek runāts par Latvijas Vēstures muzeja piedāvājumu, par Rīgas Vēstures un kuģniecības muzeja piedāvājumu, par Dekoratīvi lietišķās mākslas muzeja piedāvājumu, kā arī par Polijas informācijas centra piedāvājumu un par starptautiskā informācijas projekta “Minicards” piedāvājumu. RTKIC direktora vietnieks Dainis Bricis sniedz informāciju par RTKIC aktualitātēm.

Valmierā notiek projekta “Towards EU as a Tool for Social Inclusion” nobeiguma konference “Ideja. Sadarbība. Labklājība”. Projektu īsteno sabiedriskā organizācija “Stratēģija” sadarbībā ar Liepājas Nevalstisko organizāciju atbalsta centru un 21 pašvaldību Valmieras, Valkas un Liepājas rajonā

Tukuma rajona padomē notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Mārtiņa fonds sāk jaunu akciju “Dāvināsim bērniem krāsainu vasaru!”, lai nodrošinātu bērniem ar hematoloģiskām un onkoloģiskām slimībām psiholoģiskās rehabilitācijas nometni Psihiskās veselības centrā Dzintaros. Akcijas atklāšanas pasākuma laikā fonda vadība pasniedz Pateicības rakstus ilggadējiem atbalstītājiem a/s “Rīgas miesnieks”, “NCH”, SIA “Bruģis”, Sarkanajam Krustam, kā arī SIA “Madonas poligrāfists”.

Svinīgi tiek atklāts Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldes Lavošnieku robežapsardzības nodaļas komplekss.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!