• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.03.2004., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 3. martā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

04.03.2004., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4. martā

Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā vadītājs Endrū Rasbašs viesojas Latgalē, kur apmeklē Daugavpili, Krāslavu un Jēkabpili.

Labklājības ministre Dagnija Staķe Briselē piedalās kārtējā Eiropas Savienības Nodarbinātības, sociālās politikas, veselības un patērētāju lietu ministru padomes sanāksmē.

Dublinā norisinās Eiropas Padomes Stratēģiskās komitejas jautājumos par imigrāciju, robežām un patvērumu kārtējā sanāksme, kuras laikā tiek prezentēts arī Latvijas Valsts robežsardzes piedāvājums Latvijā izveidot Eiropas Savienības (ES) robežsardzes kinoloģisko centru.

Valsts sekretāru sanāksme.

Viļņā norisinās tūrisma gadatirgus “Vivattur 2004”, kurā ar atsevišķu stendu piedalās Jūrmalas pilsēta. Stendā piedalās jaunais “Līvu akvaparks”, kempings “Nemo”, viesnīca “Daina” un Jūrmalas pilsētas dome. “Vivattur 2004” Latviju pārstāv arī Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija.

Siguldā uz gadskārtējo biroju tikšanos pulcējas Ziemeļu Ministru padomes (ZMP) informācijas biroju darbinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ziemeļrietumu Krievijas, kā arī ZMP Sekretariāta Kopenhāgenā pārstāvji, lai izvērtētu padarīto 2003.gadā un apspriestu Ziemeļu Ministru padomes starptautisko sadarbību nākotnē.

Labklājības ministrijā notiek pirmā “Nacionālā rīcības plāna nabadzības un sociālās atstumtības mazināšanai (2004-2006) izstrāde” darba grupas sēde.

Ķīpsalas izstāžu centrā notiek 10.starptautiskā izglītības izstāde “Skola 2004” un 7.starptautiskā grāmatu, izdevniecību un poligrāfijas izstāde “Latvijas grāmatu izstāde 2004”.

Rēzeknes Augstskola organizē 3.starptautisko konferenci “Zinātnes sasniegumi sabiedrības labklājībai un attīstībai”.

Daugavpils pilsētas Centra ģimnāzijā Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) projekta “Pilsoniskās sabiedrības iniciatīva drošības politikas veidošanā” ietvaros notiek konference “LATO konference – Latgalē”.

Engures pagasta padomē notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Rojas kultūras namā notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Dundagas pilī notiek Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Olimpiskajā “Skonto” hallē notiek izstāžu sabiedrības “Prima” organizēta 7.specializētā būvniecības, dzīvokļu iekārtu un ēku aprīkojuma izstāde “Būvniecības pasaule 2004”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!