• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pretendenti TV ģenerāldirektora amatam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2004., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85285

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Suminot kultūras lāpas nesējus

Vēl šajā numurā

09.03.2004., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pretendenti TV ģenerāldirektora amatam

Vakar kļuva zināmi to pretendentu vārdi, kuri pieteikušies vakantajam Latvijas Televīzijas ģenerāldirektora amatam. Proti, 8.martā Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) konkursa “Par tiesībām ieņemt valsts bezpeļņas SIA “Latvijas Televīzija” ģenerāldirektora amatu” komisija atvēra pretendentu iesniegtos pieteikumus.
Pēc NRTP juriskonsulta Andra Ķēniņa sniegtajām ziņām, pieteikumus uz Latvijas Televīzijas ģenerāldirektoru amatu ir iesnieguši: Ģirts Brasliņš, Jānis Bikše, Uldis Dvinskis, Guntis Grūba, Jānis Holšteins, Normunds Kalniņš, Edgars Kots, Ivars Linde, Gita Morris–Vagenheima, Gundars Rēders, Dainis Rītiņš, Brigita Rozenbrika, Gatis Strads, Arnis Terzens un Gvido Zilūzis. Visi iesniegtie pieteikumi atzīti par atbilstošiem konkursa nolikuma prasībām.
Padome sazināsies ar pretendentiem un uzaicinās tos līdz 25.martam padomē saņemt: Radio un televīzijas likumu, Vienošanos par nacionālo pasūtījumu, Latvijas Televīzijas deviņu mēnešu finanšu un saimnieciskās darbības pārskatu un Latvijas Televīzijas 4.ceturkšņa finanšu un saimnieciskās darbības pārskatu, lai pretendenti varētu sagatavot koncepciju “LTV finansiālais stāvoklis un programmas – problēmas un risinājumi”. Koncepcijas padomē jāiesniedz līdz 23.aprīlim. Pēc koncepciju iesniegšanas notiks konkursa pirmā kārta.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!