• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 10. martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.03.2004., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85385

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Top vienota ugunsapsardzības sistēma

Vēl šajā numurā

10.03.2004., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 10. martā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga darba vizītē apmeklē Franciju.

Valmieras domē notiek semināri pašvaldības deputātiem un nodaļu vadītājiem, lai pārrunātu pilsētas attīstības programmas stratēģiskos mērķus.

Beidzas Ziemeļatlantijas līguma organizācijas (NATO) organizētais krīzes vadības vingrinājums “CMX 04”, kurā novērotāju statusā piedalās arī Latvijas pārstāvji.

Latvijas Lielo pilsētu asociācija rīko lielo pilsētu speciālistu kārtējo tikšanos, lai runātu par Eiropas Savienības struktūrfondiem. Sēdē piedalās Reģionālās attīstības un pašvaldības lietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Kukute, Finanšu ministrijas un Investīciju un attīstības aģentūras speciālisti.

Daugavpils Universitātes Zinātņu daļa sadarbībā ar Eiropas Savienības 6.ietvara programmas nacionālo kontaktpunktu rīko semināru “Eiropas Savienības 6.ietvara programma zinātnes un tehnoloģiju attīstībai”.

Neretas kultūras namā risinās Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas rīkotās sarunas par novadu veidošanu.

Latvijas zemnieki viesojas Briselē, Eiropas Komisijas Lauksaimniecības ģenerādirektorātā.
Latvijas pārstāvji aicinās Eiropas Komisiju (EK) pēc iespējas drīzāk akceptēt vienotā platības maksājuma likmes. Tikšanās laikā plānots runāt arī par lauksaimniecībai mazāk labvēlīgiem apvidiem. Mūsu lauksaimniekus interesē jautājumi par Eiropas Savienības strukturālo fondu saņemšanas iespējām un Latvijas institūciju gatavību to veiksmīgai apguvei. Pirms došanās ceļā lauksaimnieki izteikuši cerību, ka brauciens nebūs veltīgs un tā laikā risināsies abpusēji konstruktīvs un saistošs dialogs ar redzamiem rezultātiem.

Zemkopības ministrijā notiek seminārs par pārtikas krājumu deklarēšanu. Semināros uzņēmējiem un lauksaimniekiem tiek sniegta informācija saistībā ar šo Eiropas Savienības prasību.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!