• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Februārī ražīgi nodokļu ieņēmumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.03.2004., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85507

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mierinājums potenciālajiem autovadītājiem

Vēl šajā numurā

12.03.2004., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Februārī ražīgi nodokļu ieņēmumi

Aizvadītajā mēnesī Valsts ieņēmumu dienests (VID) kopā iekasējis 147,4 miljonus latu. Tas ir par aptuveni 19 miljoniem vairāk nekā pērn februārī.
Valsts pamatbudžetā dienests iekasējis 67,2 miljonus latu (par 9,4 miljoniem vairāk nekā iepriekšējā gada attiecīgajā laika posmā) un iedzīvotāju ienākuma nodokli – 31,5 miljonus latu (par pieciem miljoniem vairāk), bet dabas nodokli – nepilna pusmiljona vērtībā. Tas ir aptuveni par ceturto daļu mazāk nekā pērn februārī, taču, kā norāda VID Komunikācijas nodaļas priekšniece Agnese Grīnberga, šis samazinājums izskaidrojams ar to, ka Vides ministrija piešķīrusi dabas resursu nodokļu atvieglojumus uzņēmējsabiedrībām, kas noslēgušas līgumus ar bezpeļņas organizāciju “Latvijas Zaļais punkts” un sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Zaļā josta” par izlietotā iepakojuma apsaimniekošanu.
Pieauguši arī uzņēmumu ienākuma nodokļa, azartspēļu un izložu nodokļa un pievienotās vērtības nodokļa ieņēmumi. Savukārt akcīzes nodoklis iekasēts mazāk nekā pirms gada.

Valsts nodevās un maksājumos iekasēti vairāk nekā četri miljoni, sodos un sankcijās aptuveni 800 000 latu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!