• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.03.2004., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85580

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

16.03.2004., Nr. 41

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par detaļplānojuma projekta izstrādi Ādažu pagastā

Saskaņā ar Rīgas rajona Ādažu pagasta padomes 2003.gada 20.maija sēdes lēmumu ir uzsākta detaļplānojuma projekta izstrāde un nodots apspriešanai projekta variants zemesgabalam Ādažu pagastā “Luksti” (kadastra nr. 8044 - 010 - 0128).
Projektējamā teritorijā tiek plānota mazstāvu dzīvojamo ēku apbūve. Par detaļplānojuma vadītāju tiek nozīmēts arhitekts Kaspars Kaupe.
Visas ieinteresētās personas var iesniegt savus priekšlikumus un iepazīties ar izstrādāto projektu SIA “FANTEH” telpās Aizkraukles ielā 21-319, Rīgā, LV-1006, katru dienu, iepriekš piezvanot pa mob. 9493050.
No 16.03.2004. līdz 16.04.2004. ar detaļplānojuma projekta priekšlikumu ir iespējams iepazīties Rīgas rajonā, Ādažu pagastā, padomes būvvaldes telpās.
Ja ieinteresētās personas vēlas saņemt rakstisku informāciju, prasības pieteikums nosūtāms Aizkraukles ielā 21-109, Rīgā, LV-1006, norādot personas vārdu, uzvārdu un pastāvīgās dzīvesvietas adresi.

Paziņojums par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu

Salaspils pilsēta ar lauku teritoriju ar 2003.gada 29.oktobra lēmumu (prot. nr.23, §37.) ir uzsākusi detālplānojuma izstrādi īpašumā “Zaķupļava” (kad.nr. 8031-001-0012). Izpildītājs arhitektu birojs “EH”, atbildīgā amatpersona - arhitekts Ervīns Hilfričs (sert. nr. 0325).
Darba mērķis - izplānot zemesgabalu “Zaķupļava” mazstāvu vienģimenes dzīvojamo ēku apbūvei, veicot Salaspils pilsētas ar lauku teritoriju Attīstības plāna grozījumus.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas no 2004.gada 26.marta līdz 2004.gada 7.maijam iesniegt projekta izstrādātājam rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus, kas skar teritorijas attīstību un nākotnes izmantošanu uz adresi: Palasta ielā 7, LV - 1050, Rīgā, vai pa faksu 7221209, ar norādi “Zaķupļava”. Priekšlikumus un ierosinājumus, kuri iesniegti pēc norādītā termiņa detālā plānojuma izstrādātājs neizskatīs.
Informāciju var saņemt pa tālr. 7211076 vai 9822574 - A.Lācis.
Turpmākā informācija par projektu avīzē “Salaspils Vēstis”.

Paziņojums par detālplānojuma projekta 2.sabiedrisko apspriešanu

Detālplānojuma projekta Olaines pagastā zemesgabalam “Aleņi” izstrādātājs SIA “NAMS” paziņo, ka no 2004.gada 23.marta līdz 2004.gada 20.aprīlim tiek izsludināta detālplānojuma projekta 2.sabiedriskā apspriešana. Projekta materiāli minētajā laikā aplūkojami Olaines pagasta padomē Jaunolainē, Meža ielā 2, 1.stāvā. Projekta sabiedriskā apspriešana 2004.gada 16.aprīlī plkst. 16 Olaines pagasta padomes vestibilā.
Visas projekta risinājumos ieinteresētās fiziskās un juridiskās personas tiek lūgtas līdz 2004.gada 20.aprīlim iesniegt projekta izstrādātājam SIA “NAMS” rakstiskus priekšlikumus uz adresi: SIA “NAMS” Palasta ielā 7, LV-1050, Rīgā, vai pa faksu 7221209 ar norādi “Aleņi”. Iesniegumus pēc norādītā termiņa detālā plānojuma izstrādātājs neizskatīs.
Ja priekšlikumu iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi - iesniegumā nepieciešams norādīt: fiziskām personām - pilnu vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, kontakttelefonu; juridiskām personām - reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttelefonu un kontaktpersonu.
Informāciju var saņemt pa tālt. 7211076 vai 9822574 - A.Lācis.
Apmeklētāju pieņemšana - pirmdienās plkst. 18 līdz 19 un piektdienās no 9 līdz 11 SIA “NAMS” telpās Palasta ielā 7, Rīgā, iepriekš piesakoties pa tālruni.

Paziņojums par Salas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes atsākšanu

Salas pagasta padome paziņo par pagasta teritorijas plānojuma izstrādes atsākšanu (padomes lēmums nr.152.&, protokols nr.12). Priekšlikumus un ierosinājumus iesniegt Salas pagasta būvvaldē vai sekretārei darba dienās no pulksten 9 līdz 17 vai nosūtīt pa pastu: Salas pagasta padome, “Kļavas”, Salas pagasts, Rīgas rajons, LV-2105. Salas pagasta būvvaldē var iepazīties ar pagasta teritorijas plānojuma 1.redakcijas darba variantu.

Paziņojums par Salacgrīvas pilsētas ar lauku teritorijas plānojumu

Salacgrīvas pilsētas ar lauku teritoriju dome izsludina pašvaldības teritorijas plānojuma sabiedriskās apspriešanas otro posmu, laikā no š.g.19.marta līdz 14.maijam. Materiāli tiks izstādīti Salacgrīvas domē Smilšu ielā 5 (Salacgrīvas būvvaldē), darba dienās no pulksten 8 līdz 17. Turpat iesniedzami arī rakstiski priekšlikumi, lai saņemtu rakstisku atbildi iesniegumā jānorāda iesniedzēja vārds, uzvārds un adrese. Plānojuma izskatīšanas sēde notiks 26.maijā Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta telpās pulksten 17.

Paziņojums par Vīksnas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Balvu rajona Vīksnas pagasta padome paziņo par Vīksnas pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu (padomes lēmums nr.2&14 no 12.02.2004.), ar mērķi noteikt pagasta teritorijas izmantošanas iespējas un nosacījumus turpmākajiem12 gadiem. Interesentiem lūdzam iesniegt priekšlikumus līdz š.g. 25.aprīlim Vīksnas pagasta padomē, darba dienās no pulksten 10 līdz 16 vai nosūtīt pa pastu (p.n. Vīksna, Balvu rajons, LV-4580), vēloties saņemt rakstisku atbildi, priekšlikumu sniedzējam jānorāda vārds, uzvārds (juridiskajai personai - uzņēmuma nosaukums), dzīves vieta (juridiskā adrese), paraksts. Par plānojuma izstrādi atbildīgā amatpersona Regīna Livke. Apmeklētāju pieņemamais laiks no pulksten 10 līdz 16. Turpmākie plānojuma sabiedriskās apspriešanas pasākumi tiks izziņoti laikrakstā “Vaduguns”.

Vīksnas pagasta padome

Paziņojums par zemesgabala Lubauši, Olaines pag, Rīgas rajonā
1.redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Zemesgabala “Lubauši” Rīgas rajonā, Olaines pagastā, zemes kadastra nr.8080-004-0008, pasūtītājs Māris Vanags. 1.redakcijas sabiedriskā apspriešana notiks no 2004.gada 16.marta līdz 2004.gada 13.aprīlim.
Ar projekta materiāliem var iepazīties Olaines pagastā, Meža ielā 2 (vestibilā), pirmdienās un ceturtdienās no pulksten 9 līdz 18, otrdienās, trešdienās un piektdienās no pulksten 8 līdz 16.
Atsauksmes par projektu iesniedzamas četru nedēļu laikā pēc sludinājuma publikācijas nedēļas.

Paziņojums par Audriņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādes uzsākšanu

Audriņu pagasta padome paziņo, ka ar padomes 2004.gada 24.februāra sēdes lēmumu nr.3 tiek uzsākta Audriņu pagasta teritorijas plānojuma izstrādāšana.
Plānojuma mērķi:
- nodrošināt teritorijas racionālu izmantošanu, kas veicinātu ilgtspējīgu ekonomisko attīstību un saglabātu vidi un kultūrvidi atbilstoši pašvaldības attīstības ilgtermiņa prioritātēm un attīstības plāniem;
- nodrošināt kvalitatīvu dzīves vidi cilvēkiem un sabiedrībai kopumā;
- nodrošināt sabiedrībai iespēju iegūt informāciju - izteikt savu viedokli un piedalīties teritorijas plānojuma izstrādāšanas procesā.
Tiek noteikts sabiedriskās apspriešanas pirmā posma termiņš - 8 nedēļas no paziņojuma publicēšanas.
Rakstiskus priekšlikumus iesniegt var Audriņu pagasta padomē.
Adrese: Audriņu pagasta padome, Lidicas iela 17, Audriņi, Rēzeknes rajons, LV-4611.
Ja priekšlikuma iesniedzējs vēlas saņemt rakstisku atbildi, iesniegumā nepieciešams norādīt fiziskām personām - pilnu vārdu, uzvārdu, dzīvesvietas adresi, kontakttālruni, juridiskām personām - reģistrācijas numuru, pilnu juridisko adresi, kontakttālruni un kontaktpersonu.
Apmeklētāju pieņemšanas laiks otrdienās, trešdienās no pulksten 10 Audriņu pagasta padomē.
Projekta sabiedriskā apspriešana notiks atbilstoši LR MK Noteikumiem par teritorijas plānojumiem noteiktajā kārtībā.
Par plānojuma izstrādāšanu atbildīgā amatpersona ir Viola Beļisova, tālr.4628242. Fakss 4628222. Visa informācija, kas saistīta ar plānojumu, tiks publicēta Audriņu pagasta padomes informācijas lapā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!