• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Budžetā 26 miljonu latu pārpalikums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.2004., Nr. 43 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85767

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai darba tirgū nebūtu nezinīšu

Vēl šajā numurā

18.03.2004., Nr. 43

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Budžetā 26 miljonu latu pārpalikums

Pirmajos divos mēnešos ir izveidojies fiskālais pārpalikums gan valsts pamatbudžetā, gan valsts speciālajā budžetā, gan arī pašvaldību budžetos, liecina Valsts kases oficiālais pārskats par valsts budžeta izpildi janvārī un februārī. Valsts kopbudžeta fiskālais pārpalikums februāra beigās bijis 25,99 miljoni latu.
Kopbudžeta ieņēmumi (valsts pamatbudžets + valsts speciālais budžets + pašvaldību budžeti) janvārī un februārī bijuši 343,4 miljoni latu, kas ir par 28,6 miljoniem latu vairāk nekā pērnā gada pirmajos divos mēnešos. Kopbudžeta izdevumi bijuši 320,4 miljoni latu.
Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš: “Arī gada otrajā mēnesī turpinājušās pozitīvās tendences budžetā, joprojām saglabājoties būtiskam fiskālajam pārpalikumam. Budžeta ieņēmumi ir nozīmīgi pieauguši, salīdzinot ar pagājušo gadu. Protams, liela nozīme šajā procesā ir Latvijas ekonomikas izaugsmei, kas, kā zināms, pērn bija 7,5%, un budžeta ieņēmumu tendences ļauj prognozēt pozitīvus izaugsmes rādītājus arī šim gadam. Taču tāpat svarīga loma budžeta ieņēmumu pieauguma nodrošināšanā ir arī Valsts ieņēmumu dienesta darbībai. Esmu apmierināts ar budžeta situāciju, beidzoties februārim.”

Finanšu ministrijas informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!