• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apstiprināti tarifi telefonsarunām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dienaskārtībā bērnu pabalsti

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apstiprināti tarifi telefonsarunām

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padome vakar, 18.martā, apstiprinājusi tarifus SIA “Lattelekom” abonentu sarunām ar citu fiksētā tīkla telekomunikāciju operatoru klientiem, kas stāsies spēkā 20.aprīlī.
Šie tarifi aprēķināti, balstoties uz jaunu pieeju, un ir ievērojami zemāki par “Lattelekom” sākotnēji piedāvātajiem. Proti, aprēķini veikti saskaņā ar 29.janvārī apstiprinātajiem SPRK Telekomunikāciju pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodikas grozījumiem, skaidro SPRK sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča, atgādinot, ka 28.janvārī padome noraidīja “Lattelekom” iesniegto tarifu projektu kā neatbilstošu izmaksām un tirgus situācijai. Minētajā projektā par sarunām ar citu fiksēto telekomunikāciju tīklu abonentiem bija paredzēta samaksa deviņi santīmi minūtē.
Grozījumi metodikā veikti, lai precīzāk noteiktu aprēķinu kārtību tarifam sarunām ar citu fiksēto telekomunikāciju tīklu abonentiem un paātrinātu šādu tarifu izskatīšanas procesu. Tātad šādi veicināta konkurence telekomunikāciju tirgū, norāda L.Rimšēviča.

Ilze Apine, “LV”
ilze.apine@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!