• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Partijas gatavojas startēt vēlēšanās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 19.martā

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Partijas gatavojas startēt vēlēšanās

Deputātu kandidātu saraksta un tam pievienojamo dokumentu veidlapas, kā arī kandidātu sarakstu sagatavošanas datorprogrammu Eiropas Parlamenta vēlēšanām Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) var saņemt, sākot ar 17.martu. Par intereses trūkumu sūdzēties nevar, jo, kā liecina CVK priekšsēdētāja palīdzes Kristīnes Bērziņas sniegtā informācija, pirmajā dienā datorprogrammu kandidātu sarakstu sastādīšanai sarūpējušas jau piecpadsmit partijas un partiju apvienības. Tas varētu liecināt par šo politisko organizāciju ieceri startēt Eiropas Parlamenta vēlēšanās. 17.martā Saeimas namā notika CVK rīkots informatīvs seminārs, kurā izskaidrota deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas kārtība. Turklāt seminārā bija iespēja iepazīties ar CVK sagatavoto datorprogrammu kandidātu saraksta sastādīšanai, kā arī saņemt saraksta iesniegšanai nepieciešamos dokumentus.
Deputātu kandidātu sarakstus vēlēšanām CVK sāks pieņemt 24.martā, un sarakstu iesniegšana ilgs līdz 8.aprīlim, kas ir sarakstu iesniegšanas pēdējā diena.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!