• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ārkārtas Eiropas Tieslietu un iekšlietu ministru padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.03.2004., Nr. 44 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85837

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas nostāju attiecībā uz Krievijas Federācijas Ārlietu ministrijas 17.marta paziņojumu "Par jauniem latviešu fašistu heroizēšanas mēģinājumiem"

Vēl šajā numurā

19.03.2004., Nr. 44

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par ārkārtas Eiropas Tieslietu un iekšlietu ministru padomi

Iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons un Iekšlietu ministrijas (IeM) Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības departamenta direktore Ilze Pētersone piektdien, 19.martā, piedalīsies ārkārtas Eiropas Tieslietu un iekšlietu ministru padomē Briselē.
Ārkārtas Tieslietu un iekšlietu ministru padomē izskatīs Eiropadomes deklarācijas projektu, kurā tiks iekļauta Eiropas Savienības (ES) nostāja cīņā ar terorismu, kā arī turpmākās aktivitātes šajā jomā.
Saistībā ar 2004.gada 11.martā notikušajiem terora aktiem Spānijas galvaspilsētā Madridē ES ir nolēmusi veikt atbildes reakciju, pastiprinot cīņu ar terorismu ES līmenī. Rezultātā pašreizējās dalībvalstis, Eiropas Prezidentūra un Eiropas Komisija ir nākušas klajā ar dažādiem priekšlikumiem, lai uzlabotu ES cīņu ar terorismu, koncentrējoties uz Eiropas drošības stratēģijas Terorisma daļas ieviešanu, Eiropas pretterorisma rīcības plāna atjaunošanu, iesaistīto tiesībaizsardzības iestāžu savstarpējo sadarbību, informācijas apmaiņu, esošo tiesību instrumentu pilnu un vienotu ieviešanu, kā arī jaunu tiesību aktu pieņemšanu terorisma apkarošanas jomā.
Ārkārtas Tieslietu un iekšlietu ministru padomi nedēļas sākumā sasauca ES prezidējošā valsts Īrija pēc Vācijas ierosinājuma.

Iekšlietu ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!