• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pirmajā jubilejā izvērtē padarīto. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2004., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85930

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sarukuši nodokļu parādi

Vēl šajā numurā

23.03.2004., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirmajā jubilejā izvērtē padarīto

Pirms gada darbu sāka Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Ārzemnieku apkalpošanas centrs (Alunāna ielā 1, Rīgā), ko oficiāli atklāja 21.martā. Jaunajai struktūrvienībai bijusi liela slodze – gada laikā tajā apkalpoti vairāk nekā 65 000 klientu.
Centrā, kur dokumentus pieņem latviešu, angļu, franču, krievu un vācu valodā, izskata jautājumus, kas saistīti ar Latvijas Republikas uzturēšanās atļaujām un vīzām, piemēram, ielūgumu un izsaukumu apstiprināšana ārzemnieku uzaicināšanai uz Latvijas Republiku. Līdz šim centrā apstiprināti 14 600 ielūgumi 41 500 ārzemnieku uzaicināšanai uz Latviju, apstiprināti 4800 izsaukumu 5500 ārzemnieku uzaicināšanai uz Latviju un izsniegts 14 000 uzturēšanās atļauju. Tā kā centra apmeklētāju skaits ir ļoti liets, PMLP tuvākajā laikā strādās pie klientu apkalpošanas uzlabošanas, lai paātrinātu apkalpošanas ātrumu un lietu izskatīšanu, norāda PMLP preses sekretāre Inga Saleniece. Ārzemnieku apkalpošanas centrā lēmumu pieņemšanas process būs atdalīts no klientu apkalpošanas, nodrošinot objektīvu lēmumu pieņemšanu un ātrāku klientu apkalpošanu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!