• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sarukuši nodokļu parādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2004., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85935

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sumina izcilo raksturlomu tēlotāju

Vēl šajā numurā

23.03.2004., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sarukuši nodokļu parādi

Gada pirmajos divos mēnešos Valsts ieņēmuma dienesta teritoriālo iestāžu piedziņas darba rezultātā budžetā ieskaitīti 16,5 miljoni latu, tajā skaitā sociālās apdrošināšanas iemaksas 7,1 miljons latu, pievienotās vērtības nodoklis 3,8 miljoni latu, iedzīvotāju ienākuma nodoklis 4,3 miljoni latu, uzņēmumu ienākuma nodoklis 0,7 miljoni latu, kā arī akcīzes nodoklis 0,2 miljoni latu, informē VID Komunikācijas nodaļas priekšniece Agnese Grīnberga.
Valsts budžeta iemaksu parādu summa 1.martā bija 413,3 miljoni latu, un salīdzinājumā ar šā gada 1.janvāri tā samazinājusies par 11,4 miljoniem latu, tai skaitā parādi, kuriem izsniegti nomaksas pagarinājumi, samazinājušies par 0,3 miljoniem latu, bet apturētie parādi samazinājušies par 10,6 miljoniem latu.
Valsts pamatbudžeta iemaksu parādu summa 1.martā ir 285,8 miljoni latu, un salīdzinājumā ar 1.janvāri tā samazinājusies par 5 miljoniem latu. Divos mēnešos ir panākts pievienotās vērtības nodokļa parāda samazinājums par 2,1 miljonu latu, kas izskaidrojams ar nodokļu parādu dzēšanu pēc bankrota procedūras pabeigšanas. Arī visu pārējo pamatbudžeta nodokļu parādi, izņemot akcīzes nodokli, ir samazinājušies. Sociālās apdrošināšanas iemaksu parādu summa sarukusi par vairākiem miljoniem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!