• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Palikusi nedēļa laika problēmu precizēšanai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.03.2004., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86014

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Panākta vienošanās hokejhalles lietā

Vēl šajā numurā

24.03.2004., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Palikusi nedēļa laika problēmu precizēšanai

Robežpārejas punktu caurlaides spēju un aprīkojumu veterināro kravu kontrolei, administratīvo procedūru jautājumi (dabas resursu nodokļa administrēšana, stingrās uzskaites preču pavadzīmju-rēķinu sistēma, darbības atļauju pārformēšana, vīzu jautājumi u.c.), nodokļu politika un nodokļu kontroles un uzskaites metodes – tās ir galvenās problēmas, kuras vairākas asociācijas minējušas savā vēstulē Ministru kabinetam par Latvijas izvēles iespējām tranzīta un loģistikas nozarē pirms šā gada 1. maija.
Ministru prezidenta biedrs un satiksmes ministrs Ainārs Šlesers 22.martā tikās ar Latvijas Starptautisko autopārvadātāju asociācijas, Loģistikas un muitas brokeru asociācijas, Latvijas Tranzīta biznesa asociācijas un Latvijas Nacionālās kravas ekspeditoru asociācijas vadītājiem un Satiksmes ministrijas, Zemkopības ministrijas, Finanšu ministrijas un Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldes amatpersonām, lai pārrunātu iespējamos risinājumus problēmu jautājumiem, kurus asociācijas minējušas savā vēstulē.
Tikšanās laikā Ministru prezidenta biedrs bija spiests konstatēt, ka diemžēl līdz šim nav notikusi pietiekama koordinācija, meklējot risinājumus šīm problēmām. Un arī nozaru asociācijas nav pietiekami precīzi un konkrēti definējušas nozares problēmas un savas intereses.
Tādēļ A.Šlesers uzdeva nozaru asociācijām sadarbībā ar Satiksmes ministriju nedēļas laikā precizēt problēmu jautājumus saistībā ar iestāšanos Eiropas Savienībā, lai, turpinot diskusiju ar Valsts ieņēmumu dienesta Galvenās muitas pārvaldi un Zemkopības ministriju, izstrādātu konkrētu rīcības plānu.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!