• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tautas saskaņas partijas Saeimas frakcijas paziņojums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2004., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86051

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Frakciju viedokļi

Vēl šajā numurā

25.03.2004., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tautas saskaņas partijas Saeimas frakcijas paziņojums

Tautas saskaņas partijas Saeimas frakcija uzskata par nepieciešamu informēt Latvijas iedzīvotājus, ka 18. marta vakarā Liepājā nežēlīgi piekauts Liepājas pilsētas Tautas saskaņas partijas jauniešu organizācijas vadītājs Konstantīns Vasiļjevs.

Vadoties pēc K.Vasiļjeva teiktā, vienā no uzbrucējiem viņš atpazina Latvijas Nacionāldemokrātiskās partijas priekšsēdētāju Jevgēniju Osipovu. J.Osipovs draudēja izrēķināties arī ar TSP Liepājas teritoriālās organizācijas vadītāju Andreju Boboško.
Šis gadījums ir skaidrs piemērs tam, kāda ir nacionālistisko partiju argumentācija, mērķi un metodes neatkarīgi no tā, kādu politiskā spektra daļu tās pārstāv. Atgādināsim, ka Latvijas Nacionāldemokrātisko partiju uzskata par labēji orientētu. Taču pavisam nesen tai pievienojās galēji kreisie “barkašovieši”.
Tautas saskaņas partija aicina Latvijas tiesībsargājošās institūcijas nepieļaut šādu gadījumu atkārtošanos un īstenot ciešāku kontroli pār Latvijas ekstrēmistu darbību. Mēs griežamies arī pie koalīcijas partijām ar aicinājumu apturēt turpmāko politikas un krimināla saaugšanu.
Mēs uzskatām, ka uzbrukuma Konstantīnam Vasiļjevam izmeklēšana un vainīgo sodīšana būs pirmā Iekšlietu ministrijas un valdības kopumā pārbaude, jo šeit nav runa par solījumu, bet gan par konkrētas lietas izmeklēšanu.

Tautas saskaņas partijas 2004.gada 19.martā Saeimas frakcijas priekšsēdētājs J.Urbanovičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!