• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar "Microsoft" pārstāvjiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2004., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86119

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Ministru prezidentu

Vēl šajā numurā

25.03.2004., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tiekoties ar “Microsoft” pārstāvjiem

Otrdien, 23.martā, Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Maikapara namā tikās “Microsoft” korporācijas vecāko viceprezidentu Žanu Filipu Kurtuā un viņa vadīto delegāciju.
“Microsoft” pārstāvji informēja Valsts prezidenti par jaunām iniciatīvām e-pārvaldes ietvaros, nodrošinot plašas jauno tehnoloģiju lietošanas un apmācības iespējas jebkura vecuma iedzīvotājiem.
Tikšanās laikā pārrunāts vienotas valsts elektroniskās pārvaldes sistēmas izveidošanas nozīmīgums un iespējas, kā arī šobrīd sasniegtais progress Latvijas pilsētās.
Latvijas prezidente un “Microsoft” pārstāvji runāja arī par nepieciešamību nodrošināt pieejamību un apgūt zināšanas informācijas tehnoloģiju izmantošanā visā Latvijā, it īpaši skolās un pašvaldībās. Valsts prezidente sevišķi uzsvēra datorizācijas un informācijas nodrošinājuma svarīgumu skolu mācību procesā un mazajās pašvaldībās, lai tiešā un efektīvā veidā piekļūtu ES dokumentiem. Pārrunāta nepieciešamība pakāpeniski nodrošināt interneta pieejamību mājsaimniecībām, ko šobrīd traucē augstās interneta pieslēgšanas un lietošanas izmaksas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!