• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2004., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86120

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.03.2004., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tiekoties ar Ministru prezidentu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 24.martā, tiekoties ar Ministru prezidentu Induli Emsi, guva Ministru prezidenta apliecinājumu par nepieciešamību pie Valsts prezidenta institūcijas dibināt Stratēģiskās analīzes komisiju.
Pēc tikšanās prezidente informēja žurnālistus, ka sarunas laikā panākta abu pušu vienošanās par to, ka tuvākajās dienās Valsts prezidente un Ministru prezidents parakstīs rīkojumu par komisijas dibināšanu, uzticot Žanetai Ozoliņai komisijas vadītājas pienākumus un komisijas veidošanas darbu. V.Vīķe-Freiberga atzīmēja, ka Stratēģiskās analīzes komisija darbotos uz līdzīgiem pamatprincipiem kā starptautisko un sabiedrības atzinību guvušās Vēsturnieku un Valsts valodas komisijas un tā veiktu pētījumus par Latvijas kā pilntiesīgas ES un NATO dalībvalsts iespējām un vietu pasaules attīstības procesos, kā arī veicinātu kvalitatīvu dialogu ar likumdevējvaru, izpildvaru un sabiedrību kopumā par valsts attīstību un demokrātijas stiprināšanu.
Sarunas laikā abas puses runāja par steidzamākajiem valsts uzdevumiem līdz valsts pilntiesīgai dalībai ES, kā arī hokeja halles būvniecību pasaules čempionāta vajadzībām. Prezidente interesējās par I.Emša redzējumu uz tālāko KNAB vadītāja izvirzīšanas un apstiprināšanas procesu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!