• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot akreditācijas vēstuli no Lietuvas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.03.2004., Nr. 49 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86249

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts valodas komisijas rīkotajā tulkotāju seminārā Rīgas pilī 2004.gada 29.martā

Vēl šajā numurā

30.03.2004., Nr. 49

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Saņemot akreditācijas vēstuli no Lietuvas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar saņēma akreditācijas vēstuli arī no Lietuvas ārkārtējā un pilnvarotā vēstnieka Latvijā Osvalda Čiukša (Osvaldas Čiukšys).
Sarunā uzsvērts, ka no vakardienas Latvija un Lietuva atrodas jaunā drošības un aizsardzības telpā NATO ietvaros. “Šī ir simboliska diena, kas paver mums iespējas pievienoties lēmumu pieņemšanā par transatlantisko drošību un sniedz alianses drošības garantijas,” sacīja V.Vīķe-Freiberga un O.Čiukšis. Prezidente atzīmēja, jo joprojām aktuāla būs triju Baltijas valstu sadarbība aizsardzības jomā, tajā skaitā kopīgas apmācības un izglītības programmas.
Abas puses pārsprieda Latvijas, Lietuvas diplomātisko pieredzi ES struktūrās un ieceres pēc valstu pilntiesīgas iekļaušanās ES šā gada 1.maijā. Prezidente ar Lietuvas vēstnieku pārrunāja arī abu valstu saimniecisko attiecību izaugsmi. O.Čiukšis pauda gatavību savu pilnvaru laikā pragmatiski un ar atvērtību risināt abu valstu attiecību jautājumus.

 

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!