• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Privatizācijas ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2004., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86286

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiesu spriedumi

Vēl šajā numurā

31.03.2004., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Privatizācijas ziņas

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

ir uzsākta nepabeigtā celtniecības objekta - bērnudārza Lielā ielā 57, Rīgā, privatizācija
Objekta atrašanās vieta: Lielā iela 57, Rīga, LV - 1016.
Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par šo objektu un saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā K.Valdemāra ielā 31, Rīgā, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis ”.
Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, var iegūt tās, piesakoties Privatizācijas aģentūrā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Tālrunis uzziņām Rīgā -7021311.

PRIVATIZĀCIJAS AĢENTŪRA PAZIŅO:

Ir uzsākta valsts nekustamā īpašuma Rīga, Ilmeņa ielā 6 (kadastra nr. 01001092004), un Rīgā, Ilmeņa ielā 8 (kadastra nr.01001092006), privatizācija
Fiziskās vai juridiskās personas, kuras vēlas privatizēt šo objektu, var iepazīties ar informāciju par šo objektu un saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 21.pantu iesniegt savus priekšlikumus Privatizācijas aģentūrā Rīgā, K.Valdemāra ielā 31, viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Personas, kurām ir pirmpirkuma tiesības, var iegūt tās, piesakoties Privatizācijas aģentūrā viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Saskaņā ar likuma “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu privatizāciju” 16.pantu objekta kreditoriem un citām personām savas prasības un pretenzijas jāpiesaka Privatizācijas aģentūrā divu mēnešu laikā no dienas, kad šis paziņojums tiks publicēts oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”. Kreditoru prasību un citu pretenziju apliecinošos dokumentus var sūtīt Privatizācijas aģentūrai pa pastu vai iesniegt aģentūrā darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 17. Aģentūras kontaktpersona Iveta Šīmane, tālr. 7021327.
Ja kreditori, to skaitā valsts un pašvaldību institūcijas, kas ir atbildīgas par valsts un pašvaldību nodokļu un nodevu samaksas uzskaiti un kontroli, savas prasības iepriekšminētajā termiņā nepieteiks, tās šo objekta privatizācijā netiks ņemtas vērā.
Tālrunis uzziņām 7021314.

VNIA COPY.GIF (5049 bytes)

Tiek nodots privatizācijai

Gulbenes pilsētas dome nodod privatizācijai zemesgabalu 1597 kv.m platībā Gulbenē, Dzelzceļa ielā 15, LV-4401, ar kadastra nr.5001 002 0518.
Privatizācijas projekti un pieteikumi par pirmpirkuma tiesību realizēšanu iesniedzami mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.
Nepieciešamo informāciju privatizācijas projekta izstrādāšanai var saņemt Gulbenē, Ābeļu ielā 8., 9. vai 15.kabinetā, katru pirmdienu no pulksten 9 līdz 13, tālr. 4473194.
Valsts a/s “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” paziņo, ka saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību dzīvojamo māju privatizāciju” ir izstrādāts kopīpašuma Rīgā, Ormaņu ielā 29, sadales projekts.
Minētā kopīpašuma īrnieki var iepazīties ar kopīpašuma sadales projekta saturu Valsts nekustamā īpašuma aģentūrā (Rīgā, Vaļņu ielā 28, 423.kabinetā, darba dienās no pulksten 9.30 līdz 17).

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!