• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Starts Dienvidu tilta būvniecībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.03.2004., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86310

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 31. martā

Vēl šajā numurā

31.03.2004., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Starts Dienvidu tilta būvniecībai

Otrdien Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā parakstīts līgums ar pilnsabiedrību “Dienvidu tilts” par Dienvidu tilta pār Daugavu pirmās kārtas tehniskā projekta izstrādāšanu un būvniecību, informē Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dana Hasana.
Rīgas domes vārdā līgumu parakstīja Pilsētas attīstības departamenta direktors Vilnis Štrams, uzsverot, ka tas ir viens no vērienīgākajiem neatkarības laika būvniecības projektiem Latvijā. Pilnsabiedrības “Dienvidu tilts” vārdā līgumu parakstīja tās prezidents Guntis Rāvis.
Pēc D.Hasanas sniegtajām ziņām, parakstītais līgums par tilta pirmās kārtas tehniskā projekta izstrādāšanu un būvniecību paredz, ka tehniskā projekta izstrādāšanas un autoruzraudzības izmaksas ir 2 393 086 lati un tās paredzētas Rīgas pilsētas 2004.gada budžetā. Tehniskā projekta izstrādei nepieciešami deviņi mēneši. Savukārt tilta trases pirmās kārtas būvniecības izmaksas ir 82 238 426 lati. Veiksmīgi īstenojot plānu, jau šīs vasaras beigās varētu sākt gremdēt pāļus Daugavā un būvēt tilta balstus, norāda D.Hasana. Tilta pirmo kārtu varētu pabeigt līdz 2007.gadam, otro kārtu plānots pabeigt līdz 2010.gadam. Tajā paredzēts izbūvēt vairāku līmeņu krustojumu Slāvu apļa vietā un Austrumu maģistrāles savienojumu ar “Via Baltica” ceļu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!