• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pēc 3000. "Latvijas Vēstneša" būs ārkārtas 3001.. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.04.2004., Nr. 51 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86404

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 1. aprīlī

Vēl šajā numurā

01.04.2004., Nr. 51

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pēc 3000. “Latvijas Vēstneša” būs ārkārtas 3001.

Rīt, 2. aprīlī, klajā nāks Latvijas Republikas oficiālā laikraksta “Latvijas Vēstnesis” 3000. numurs.
Sākot jaunu tūkstoti, redakcijas ļaudis ir nolēmuši sarūpēt svētkus ne tikai sev, bet arī lasītājiem, pasniedzot viņiem dāvanu. Un tālab 3001. reizi “Latvijas Vēstnesis” pie lasītājiem dosies ārpus kārtas, pirmdienā, 5. aprīlī. Turklāt šo papildu avīzi saņems ne tikai mūsu pastāvīgie lasītāji, kas laikrakstu abonē, bet arī daudzas juridiskas personas jeb, vienkāršāk runājot, Latvijas uzņēmēji. Ja gūtā informācija viņus ieinteresēs, tiek piedāvāta iespēja iepazīties ar “Latvijas Vēstnesi” pamatīgāk un vienu nedēļu saņemt laikrakstu bez maksas. Tiesa, šis speciālais piedāvājums var tikt nodrošināts tikai abonēšanas centra “Diena” apkalpošanas zonā.
3001. “Latvijas Vēstnesī” mūsu valsts politiķi dalīsies domās par NATO, lasītāji uzzinās par jaunumiem valsts iepirkuma procedūrā, noskaidros, ka tautsaimniecības attīstībai pasaulē jāpārvar vairāki zemūdens akmeņi, būs informācija par jaunajiem apbalvojumiem Latvijā un vēl par daudz ko citu interesantu un noderīgu. Tomēr arī svinību reizē jādomā par turpmāk veicamo. Bezpeļņas organizācija valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Latvijas Vēstnesis” ir izstrādājusi ilgtermiņa attīstības stratēģiju laikam līdz 2009.gadam. Viens no stratēģijas mērķiem ir radīt iespējas visplašākajai sabiedrībai saņemt operatīvu, kvalitatīvu un personificētu valsts informāciju, izmantojot visus iespējamos izplatīšanas kanālus un tehnoloģiskos sasniegumus. Jau sākts darbs pie jaunu pakalpojumu, īpaši elektroniskajā vidē, izstrādes.
Tā kā daļa lasītāju dod priekšroku laikraksta pirkšanai kioskos, sniedzam to mazumtirdzniecības vietu sarakstu, kur var iegādāties “Latvijas Vēstnesi”.

“LV” informācija

REKL.JPG (265805 bytes)

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!