• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārrunājot Tabakas kontroles konvenciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.04.2004., Nr. 53 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86519

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekas ES aizsardzības ministri

Vēl šajā numurā

05.04.2004., Nr. 53

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārrunājot Tabakas kontroles konvenciju

Šodien divu dienu vizītē Latvijā ierodas Pasaules veselības organizācijas (PVO) Eiropas reģionālais direktors Dr.Marks Danzons. Vizītes galvenais mērķis ir konsultācijas ar Latvijas valdību un Saeimu par Tabakas kontroles
konvenciju, kā arī augsta līmeņa veselības aprūpes speciālistu un valdības diskusijas par veselības politikas virzību Eiropā un Latvijā, informē Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa. Latvija konvenciju vēl nav parakstījusi.

Rīt, 6.aprīlī, M.Danzons tiksies ar Ministru prezidentu Induli Emsi, Saeimas priekšsēdētāju Ingrīdu Ūdri, veselības ministru Rinaldu Muciņu, kā arī ar Saeimas komisiju un apakškomisiju vadītājiem. Pasaules veselības organizācijas amatpersona piedalīsies apaļā galda diskusijā ar Latvijas veselības aprūpes speciālistiem.
Veselības ministrija skaidro, ka Tabakas kontroles konvencija pieņemta pirms gada. Līdz šim to parakstījušas simt valstis un ratificējušas deviņas.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!