• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7.aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2004., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86715

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vai sabiedrība grib maksāt vairāk par veselību

Vēl šajā numurā

07.04.2004., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7.aprīlī

Pils laukumā pie Rīgas pils notiek Uzbekistānas Republikas prezidenta Islama Karimova un Tatjanas Karimovas kundzes svinīgā sagaidīšanas ceremonija.

Pie Brīvības pieminekļa notiek Uzbekistānas Republikas prezidenta Islama Karimova svinīga ziedu nolikšanas ceremonija.

Ministru prezidents Indulis Emsis darba brokastīs tiekas ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu un Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

Ministru prezidenta biedrs Ainārs Šlesers tiekas ar Latvijas Pasažieru autopārvadātāju asociācijas prezidentu Jāni Bukumu.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Pasaules Bankas Viduseiropas un Baltijas valstu direktoru Rodžeru Grovu. Tikšanās laikā paredzēts pārrunāt līdzšinējo Pasaules Bankas finansēto projektu gaitu Latvijā un turpmāko sadarbību.

Finanšu ministrijā notiek sarunas ar Latvijas Pašvaldību savienību par pašvaldību budžetiem, 2005.gada budžeta veidošanas procesu un citām aktualitātēm finanšu jomā, kas skar pašvaldības.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns tiekas ar kompānijas “Coca-Cola” pārstāvjiem, lai apspriestu bezalkoholiskā tirgus attīstību Latvijā.

Latvijā darba vizītē uzturas Igaunijas Robežsardzes Nacionālās pārvaldes ģenerāldirektors ģenerālmajors Harijs Heins.

Kultūras ministre Helēna Demakova apmeklē Liepāju.

ANO namā Pasaules veselības dienā, kuras devīze ir “Drošus ceļus – bez satiksmes negadījumiem”, Pasaules veselības organizācijas Latvijas pārstāvniecība un Veselības veicināšanas centrs rīko diskusiju, lai veicinātu sadarbību starp dažādām valsts institūcijām un kopīgi meklētu risinājumus ceļu satiksmes drošības uzlabošanai.

Jelgavas reģionālais pieaugušo izglītības centrs sadarbībā ar Zemgales attīstības aģentūru (ZAA) rīko semināru par nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības vides attīstību lauku teritorijās.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!