• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 29. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2004., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86741

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 31. marta sēdē

Vēl šajā numurā

08.04.2004., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 29. marta sēdē

1. Sēdē izskatīja piecus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2004.gada 1.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.
3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2004.gada 31.martā pulksten 17.00.
4. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 29.marta līdz 4.aprīlim.
5. Pieņēma zināšanai informāciju par svinīgo pasākumu programmu par godu Latvijas uzņemšanai NATO.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Strēlis iekļauts Latvijas un Ķīnas, kā arī Latvijas un Norvēģijas parlamentu sadarbības grupās.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Strēlis iekļauts Latvijas un Austrālijas un Jaunzēlandes parlamentu sadarbības grupā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts K.Strēlis iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Dzimumu līdztiesības apakškomisijas sastāvā.
9. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts J.Šmits iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Radio un televīzijas apakškomisijas sastāvā.
10. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Rībena iekļauta Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Radio un televīzijas apakškomisijas sastāvā.
11. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Simsons iekļauts Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Sabiedrības integrācijas apakškomisijas sastāvā.
12. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāti I.Circene, I.Feldmane, I.Rībena, P.Simsons un J.Šmits iekļauti Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisijas sastāvā.
13. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts U.M.Klauss iekļauts Parlamentārās sadarbības grupā sadarbībai ar tautiešiem ārzemēs.
14. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Eiropas lietu komisijas sekretāru ievēlēts deputāts A.Kāposts.
15. Pieņēma lēmumu par Saeimas svinīgās sēdes sasaukšanu 2004.gada 2.aprīlī.
16. Pieņēma lēmumu par Saeimas finanšu rīkotājiem.
17. Prezidijs nolēma 5.aprīlī izskatīt Frakciju padomes un Saeimas Prezidija kopējā sēdē Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta iesniegumu par Eiropas Parlamenta deputātiem.
18. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Pabrika iesniegumu par Zviedrijas parlamenta Ārlietu komisijas vizīti Latvijā šā gada 30.aprīlī.
19. Prezidijs nolēma konceptuāli atbalstīt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Pabrika iesniegumu par Somijas parlamenta Ārlietu komisijas vizīti Latvijā šā gada 19.maijā.
20. Nolēma nodot Saimnieciskajai komisijai Parlamentārās izmeklēšanas komisijas Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei priekšsēdētāja J.Šmita iesniegumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu komisijas vajadzībām.
21. Apstiprināja izdevumu tāmi Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas ziņotāju vizītei Latvijā 2004.gada 29. un 30.martā.
22. Izskatīja deputāta A.Pabrika iesniegumu un attaisnoja viņa kavējumu Saeimas 24.marta sēdē.
23. Apstiprināja komandējumus:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem U.M.Klausam, I.Ostrovskai, V.Agešinam, M.Pietkevičam, J.Stalidzānei, P.Ontužānam, A.Latkovskim, Ē.Zommerei, delegācijas sekretārei D.Tihonovai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Veisam uz Helsinkiem (Somija) no 2004.gada 13.aprīļa līdz 15.aprīlim;
2) Eiropas lietu komisijas locekļiem O.Kastēnam, V.Agešinam, J.Sokolovskim, komisijas konsultantēm A.Seržānei un L.Stelpei uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim;
3) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem I.Solovjovam, A.Vidavskim, Ē.Zommerei, delegācijas sekretārei D.Tihonovai, Saeimas deputātam M.Segliņam un Preses centra vadītājai I.Auniņai uz Lježu (Beļģija) no 2004.gada 22.aprīļa līdz 25.aprīlim;
4) Informācijas nodaļas IS drošības pārvaldniekam J.Maskaļonokam un tīkla administratoram A.Štrausam uz Londonu (Lielbritānija) no 2004.gada 26.aprīļa līdz 30.aprīlim;
5) Eiropas Savienības Informācijas centra konsultantam N.Jansonam uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 31.marta līdz 1.maijam.
24. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja, komisijas locekļu, komisijas konsultantes un Stenogrammu nodaļas tulka komandējumu uz Londonu (Lielbritānija) no 2004.gada 27.marta līdz 30.martam.
25. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas S.Pauras pārskatu par komandējumu uz Sarajevu no 2004.gada 17.marta līdz 20.martam;
2) Deputāta B.Cileviča pārskatu par novērotāja darbu Eiropas Parlamentā 2004.gada martā.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!