• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 1. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.04.2004., Nr. 56 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86743

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 29. marta sēdē

Vēl šajā numurā

08.04.2004., Nr. 56

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 1. aprīļa sēdē

1. Izskatīja deputāta D.Turlā iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam D.Turlajam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 1.aprīlī un ziņot par to Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta V.Krištopana iesniegumu par atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma piešķirt deputātam V.Krištopanam neapmaksātu atvaļinājumu no šā gada 31.marta līdz 6.aprīlim un ziņot par to Saeimas sēdē.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts V.Dombrovskis iekļauts Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas Vides apakškomisijas sastāvā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei priekšsēdētāju ievēlēts deputāts J.Šmits, bet par komisijas priekšsēdētāja biedru – deputāts J.Lagzdiņš.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Sociālo un darba lietu komisijas Veselības aizsardzības apakškomisijas sastāvā iekļauti deputāti I.Feldmane, I.Circene, U.Briedis un V.Ģīlis.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāvā iekļauta deputāte I.Rībena.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Ģ.V.Kristovskis vēlas darboties Latvijas un ASV, Latvijas un Austrijas, Latvijas un Francijas, Latvijas un Šveices, Latvijas un Zviedrijas, kā arī Latvijas un Taivānas parlamentu sadarbības grupās.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Ārlietu komisijas priekšsēdētāju ievēlēts deputāts A.Pabriks, bet par sekretāru – deputāts I.Solovjovs.
9. Prezidijs nolēma noraidīt priekšlikumu par finanšu līdzekļu piešķiršanu Parlamentārās izmeklēšanas komisijai Einara Repšes finansiālo darbību pārbaudei sakarā ar to, ka Saeimas Prezidijs jau iepriekš par šo jautājumu ir pieņēmis lēmumu.
10. Pieņēma lēmumu par grozījumiem Saeimas Prezidija 2004.gada 19.janvāra lēmumā “Par Saeimas frakciju un komisiju darba finansiālo nodrošinājumu 2004.gadā”.
11. Apstiprināja izdevumu tāmi svinīgajiem pasākumiem sakarā ar Latvijas Republikas uzņemšanu NATO 2004.gada 2.aprīlī.
12. Apstiprināja izdevumu tāmi Baltijas valstu parlamentu priekšsēdētāju vizītei Latvijā 2004.gada 2. un 3.aprīlī.
13. Apstiprināja komandējumus:
1) Eiropas lietu komisijas locekļiem N.Kabanovam un Ģ.V.Kristovskim uz Briseli (Beļģija) 2004.gada 6. un 7.aprīlī;
2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim B.Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2004.gada 4.aprīļa līdz 6.aprīlim;
3) Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājam J.Strazdiņam uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2004.gada 6.aprīļa līdz 9.aprīlim.
14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļu U.M.Klausa, I.Ostrovskas, V.Agešina, M.Pietkeviča, J.Stalidzānes, P.Ontužāna, A.Latkovska, Ē.Zommeres, delegācijas sekretāres D.Tihonovas un Saeimas autobāzes automašīnas vadītāja A.Veisa komandējumu uz Helsinkiem (Somija) no 2004.gada 13.aprīļa līdz 15.aprīlim.
15. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Informācijas nodaļas datortīkla administratores I.Kapenieces pārskatu par komandējumu uz Nikosiju no 2004.gada 13.marta līdz 19.martam;
2) Ārlietu komisijas konsultanta A.Jefimova pārskatu par piedalīšanos NATO Parlamentārās asamblejas organizētajā kandidātvalstu parlamentu darbinieku apmācības programmā Briselē (Beļģija) no 2004.gada 1.marta līdz 5.martam.
3) ES informācijas centra konsultanta O.P.Griguļa pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 17.marta līdz 19.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!