• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmējus izglītos par iespējām ES. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2004., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86900

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Augstākā līmeņa vizīte pasaules lielākajā valstī

Vēl šajā numurā

13.04.2004., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmējus izglītos par iespējām ES

Ekonomikas ministrija un Finanšu ministrija kopīgi 22. aprīlī Rīgā rīko konferenci “Latvijas uzņēmējs – ES uzņēmējs”, lai informētu uzņēmējus par būtiskākajām aktualitātēm nodokļu, muitas, ārējās tirdzniecības un struktūrfondu jautājumos pēc Latvijas iestājas Eiropas Savienībā (ES).
Abu ministriju mērķis ir informēt uzņēmējus par izmaiņām, kad Latvija būs ES dalībvalsts, tas ir, sagatavot mūsu uzņēmējus kļūt no Latvijas uzņēmējiem par ES uzņēmējiem.
Pasākumu atklās finanšu ministrs Oskars Spurdziņš un ekonomikas ministrs Juris Lujāns. Konferencē Ekonomikas ministrijas pārstāvji sniegs informāciju par izmaiņām Latvijas ārējā tirdzniecībā pēc iestājas ES. Savukārt Finanšu ministrijas speciālisti informēs par muitas likumdošanas jaunumiem un Latvijas nodokļu sistēmas būtiskākajām izmaiņām.
Konferences otrā daļa būs veltīta uzņēmēju iespējām līdzfinansēt projektus no ES struktūrfondu līdzekļiem. Par struktūrfondu naudas pieejamību Latvijas uzņēmējiem kopumā pastāstīs Finanšu ministrijas pārstāvji, savukārt par konkrētajām Latvijas Investīciju aģentūras administrētajām valsts atbalsta programmām no ES fondu līdzekļiem informēs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Juris Kanels. Dalībai, kas ir bezmaksas, konferencē nepieciešama iepriekšēja reģistrācija, aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama Ekonomikas ministrijas mājaslapā (www.em.gov.lv), Finanšu ministrijas mājaslapā (www.fm.gov.lv) un ES fondu mājaslapā (www.esfondi.lv). Pieteikuma anketas var nosūtīt pa e-pastu: konference@em.gov.lv  vai faksu 7083852. Pieteikties var arī pa telefonu 7 013 193, 7 095 405. Līdz ar pieteikuma anketām var iesūtīt arī konkrētus jautājumus, kuri saistīti ar konferences tematiku un uz kuriem atbildes tiks sniegtas pasākuma laikā jautājumu un atbilžu sesijā.

EM informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!