• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Papildina "Melno punktu karti". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.2004., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 13.aprīlī

Vēl šajā numurā

13.04.2004., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Papildina “Melno punktu karti”

Uzsverot Pasaules veselības dienas šogad izvirzīto saukli “Drošus ceļus – bez satiksmes negadījumiem”, aizvadītajā nedēļā izdots papildināts “Melno punktu kartes” laidiens.

Izdevumā ietvertas līdz šim nepubliskotas norādes uz 20 bīstamiem krustojumiem un 25 ceļu posmiem, kuros notiek visvairāk satiksmes negadījumu Latvijā un tās lielākajās pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Ventspilī, Liepājā, Rēzeknē, Jūrmalā, Jelgavā.
Bīstamo satiksmes infrastruktūras objektu apzināšana, izpēte, pārveide un sabiedrības informēšana par to ir Eiropas valstu prakse, kuru tagad aktīvāk pārņem arī Latvija. Par iegājušos šāda veida praksi mūsu valstī jau uzskatāma Rīgas bīstamo krustojumu un to uzlabošanas iespējamo risinājumu ikgadēja publiskošana. Tiesa, vērienīgām pārbūvēm līdz šim pietrūcis finansējuma pat galvaspilsētā.
“Melno punktu kartes” ir bezmaksas izdevums, kurš būs pieejams Ceļu satiksmes drošības direkcijas un Latvijas Autoceļu direkcijas nodaļās, bet aprīļa otrajā pusē – arī SIA “Latvia Statoil” degvielas uzpildes stacijās. Pirmais šā izdevuma laidiens klajā nāca pērnā gada decembrī un guva ievērojamu atzinību.

Guntars Laganovskis, “LV”

guntars.laganovskis@vestnesis.lv  

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!