• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2004., Nr. 58 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86945

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

14.04.2004., Nr. 58

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Paziņojumi par parāda nokārtošanu

STAŅISLAV BUBNEĻ! Paziņoju, ka jūs no 2003.gada 1.jūnija neesat maksājis par dzīvokļa nr.18 Rīgā, Katoļu ielā 29, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Jūsu parāds 2004.gada 1.aprīlī bija 147,06 LVL (simt četrdesmit septiņi lati un seši santīmi). Brīdinu jūs, ka parāds ir jāsamaksā 1 (viena) mēneša laikā no šīs publikācijas. Parāda nesamaksāšanas gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, jūsu izlikšanu, parāda piedziņu un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

VALĒRIJA BĒRZIŅA, DACE DRAVA! Paziņoju, ka jūs no 2003.gada 1.jūnija neesat maksājušas par dzīvokļa nr.29, Rīgā, Katoļu ielā 29, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Jūsu parāds 2004.gada 1.aprīlī bija 255,14 LVL (divi simti piecdesmit pieci lati un četrpadsmit santīmi). Brīdinu jūs, ka parāds ir jāsamaksā 1 (viena) mēneša laikā no šīs publikācijas. Parāda nesamaksāšanas gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, jūsu izlikšanu, parāda piedziņu un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

Paziņojumi par parāda nokārtošanu

Gabriela Gīle! Paziņoju, ka jūs no 2003.gada 1.jūnija neesat maksājusi par dzīvokļa nr.42 Rīgā, Katoļu ielā 29, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Jūsu parāds 2004.gada 1.aprīlī bija 256,13 LVL (divi simti piecdesmit seši lati un trīspadsmit santīmi). Brīdinu jūs, ka parāds ir jāsamaksā 1 (viena) mēneša laikā no šīs publikācijas. Parāda nesamaksāšanas gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, jūsu izlikšanu, parāda piedziņu un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

NADEŽDA OKOĻZINA! Paziņoju, ka jūs no 2003.gada 1.jūnija neesat maksājusi par dzīvokļa nr.12 Rīgā, Katoļu ielā 29, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Jūsu parāds 2004.gada 1.aprīlī bija 198,78 LVL (simt deviņdesmit astoņi lati un septiņpadsmit astoņi santīmi). Brīdinu jūs, ka parāds ir jāsamaksā 1 (viena) mēneša laikā no šīs publikācijas. Parāda nesamaksāšanas gadījumā tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, jūsu izlikšanu, parāda piedziņu un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!