• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 16. aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.04.2004., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87078

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 15. aprīlī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

16.04.2004., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 16. aprīlī

Ministru kabinetā Ministru prezidents, Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Indulis Emsis un vides ministrs Raimonds Vējonis tiekas ar Zviedrijas Zaļās partijas deputātiem Lotu Nilsoni Hedstromu un Pīteru Eriksonu.

Labklājības ministre Dagnija Staķe kopā ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) direktoru Ringoldu Beinaroviču dodas uz Talsiem, lai tiktos ar pašvaldību vadītājiem un apmeklētu NVA filiāli. Plānots apmeklēt arī specializēto valsts sociālās aprūpes centru “Dundaga”.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns kopā ar VAS “Latvenergo” valdes locekļiem, aplūkojot “Latvenergo” elektrificētās lauku saimniecības, apmeklē Tukuma rajona Kandavas novada “Zaigu” mājas. Izbraukšana no “Latvenergo” administrācijas ēkas Pulkveža Brieža ielā 12, plkst.10.45.

Zemkopības ministrijā “Vides projekti” sadarbībā ar Latvijas Zaļo partiju organizē piekto Zaļās loģikas konferenci, kuras tēma ir “Latvijas vide un ilgtspējīga attīstība Eiropā”. Konferencē atklāšanas runu saka Ministru prezidents, Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Indulis Emsis, un tajā piedalās vides ministrs Raimonds Vējonis, Zviedrijas Zaļās partijas pārstāvji – Lota Nilsone Hedstroma, Zviedrijas parlamenta deputāte, Ārlietu komitejas locekle un bijusī partijas līdzpriekšsēdētāja un Pīters Eriksons, partijas līdzpriekšsēdētājs un Zviedrijas parlamenta deputāts.

Jelgavā, Pieaugušo izglītības centrā, norisinās informatīvais seminārs “Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējums vides kvalitātes uzlabošanai”, ko organizē Vides ministrijas sadarbībā ar reģionālajām attīstības aģentūrām. Seminārā piedalās pārstāvji no Vides ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Ekonomikas ministrijas, BOV SIA “Vides investīciju fonds” un BOV SIA “Vides projekti”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!