• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts budžets nepieviļ. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2004., Nr. 61 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87278

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekspertu cīņas

Vēl šajā numurā

20.04.2004., Nr. 61

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts budžets nepieviļ

Valsts kopbudžeta fiskālais pārpalikums marta beigās bijis 38,7 miljoni latu. Pirmajos trīs mēnešos ir saglabājies fiskālais pārpalikums gan valsts pamatbudžetā, gan valsts speciālajā budžetā, gan arī pašvaldību budžetos, liecina Valsts kases oficiālais pārskats par valsts budžeta izpildi. Finanšu ministrijas preses sekretāre Baiba Melnace informē, ka kopbudžeta ieņēmumi, ko veido valsts pamatbudžets, valsts speciālais budžets un pašvaldību budžets janvārī, martā bijuši 547,7 miljoni latu, kas ir par 74 miljoniem latu vairāk nekā pērnā gada pirmajos trīs mēnešos. Kopbudžeta izdevumi bijuši 513,3 miljoni latu.
Lai arī kopumā, atskaitot atsevišķas pozīcijas, budžeta izpilde ir laba, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš situāciju valsts budžetā vērtē piesardzīgi un izsaka cerību, ka šāda tendence saglabāsies arī visā pirmajā pusgadā un gada otrajā pusē: “Budžeta izpildes vērtēšanā šogad jāņem vērā vairāki netipiski aspekti – tā, piemēram, mums priekšā ir 1.maijs, kad mainīsies nodokļu piemērošanas un nomaksas kārtība, tāpēc ir grūti precīzi prognozēt budžeta ieņēmumu tendences. Bez tam valdībai ir arī daudz prioritāšu un jautājumu, kas būtu jārisina un jāatbalsta finansiāli.”

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!