• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Līvānu mākslinieki gleznoja Daugavu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2004., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87297

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ventspils - Rīga. Konference neklātienē

Vēl šajā numurā

21.04.2004., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Līvānu mākslinieki gleznoja Daugavu

Latgales mākslas un amatniecības centra Līvānos Mākslas dienās rīkotajai akcijai “Gleznojam Daugavu” atsaucās 14 mākslinieki, informēja Līvānu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Kraukle.
Akcija notika nedēļas nogalē, mākslinieki gleznoja eļļas un akvareļa tehnikā, kā arī pastelī, bija iespēja vērot, kā top gleznojumi uz zīda. Gleznotāji strādāja ne tikai centra telpās pie lielajiem logiem, kas vērsti uz Daugavas pusi, bet arī brīvā dabā – upes krastā, jo diena bija silta un kā radīta šādām aktivitātēm.
Uz aicinājumu gleznot bija atsaukušies gan Līvānu mākslinieki, gan arī viesi no Daugavpils un Rīgas. Apmeklētājiem – skolas vecuma bērniem, pensionāriem, kā arī ģimenēm – bija iespēja vērot Mairitas Folkmanes, Ivo Folkmaņa, Maksima Kuļgajeva, Jūlijas Kuļgajevas, Svetlanas Kuļgajevas, Maijas Bērziņas, Zanes Bērziņas, Uģa Bērziņa, Sandras Vigules, Olgas Ļvovas, Eleonoras Pastares, Ilzes Griezānes, Evitas Kleinas un Solvitas Cīrules māksliniecisko darbošanos.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!