• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 21.aprīlī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.04.2004., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87324

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 20.aprīlī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

21.04.2004., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 21.aprīlī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Induli Emsi.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga pasniedz akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Albānijā Jānim Lūsim.

Latvijā oficiālā vizītē viesojas Jaunzēlandes parlamenta Pārstāvju palātas priekšsēdētājs Džonatans Hants.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek gadskārtējais Valsts ieņēmumu dienesta (VID) rīkotais lielāko nodokļu maksātāju godināšanas pasākums. Piedalās Ministru prezidents Indulis Emsis, ekonomikas ministrs Juris Lujāns, iekšlietu ministrs Ēriks Jēkabsons, finanšu ministrs Oskars Spurdziņš, labklājības ministre Dagnija Staķe, tieslietu ministre Vineta Muižniece, VID ģenerāldirektors Kārlis Ketners, kā arī citas valdības amatpersonas, uzņēmumu un mediju pārstāvji.

Finanšu ministrijas valsts sekretāre Valentīna Andrējeva apmeklē Starptautiskā valūtas fonda un Pasaules bankas ikgadējo pavasara sanāksmi.

Tieslietu ministre Vineta Muižniece paredzējusi apmeklēt Tieslietu ministrijas Dzimtsarakstu departamentu.

No šodienas līdz 23.aprīlim Eiropas lietu komisijas loceklis Staņislavs Šķesters Briselē, Beļģijā, piedalās Eiropas Komisijas Tehniskās palīdzības un informācijas apmaiņas biroja rīkotajā seminārā par kopējo zivsaimniecības politiku.

Ventspilī viesojas izglītības un zinātnes ministrs Juris Radzevičs, lai iepazītos ar Ventspils izglītības iestāžu darbu un Ventspils pašvaldības sagatavotajiem investīciju projektiem izglītības un sporta infrastruktūras attīstībai pilsētā.

Viesnīcas “Radisson SAS Daugava” zālē “Lielupe” tiek atklāta konference “Valodu tehnoloģijas – Baltijas perspektīva”, ko rīko Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas izveidotā Valsts valodas komisija un kas norisinās starptautiskā foruma “Baltic IT&T 2004” ietvaros. Atklāšanā piedalās kultūras ministre Helēna Demakova. Konferencē piedalās vairāk nekā 80 dalībnieku – valodnieki, politikas veidotāji, informācijas tehnoloģiju speciālisti un valodas tehnoloģiju eksperti no Baltijas valstīm, Čehijas, Krievijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Pakistānas, Polijas, Somijas un Zviedrijas.

Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku oficiālā vizītē apmeklē Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Kaspars Gerhards, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras delegācija un Latvijas uzņēmēju grupa, lai dibinātu jaunus biznesa kontaktus un informētu par Latvijas pieredzi investīciju piesaistē.

Rīgā notiek Latvijas un Eiropas Komisijas ISPA uzraudzības komitejas sanāksme, lai novērtētu Eiropas Savienības kandidātvalstīm paredzētā ISPA (Instrument for Structural Policies for Pre–accession) fonda finansēto transporta un vides infrastruktūras un tehniskās palīdzības projektu īstenošanas progresu. Sanāksmi atklāj finanšu ministrs, nacionālais ISPA koordinators Oskars Spurdziņš.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!