• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 13. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2004., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87412

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 19. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

22.04.2004., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 13. aprīļa sēdē

1. Sēdē izskatīja astoņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Simsons iekļauts Latvijas un Horvātijas, Latvijas un Izraēlas, Latvijas un Polijas, Latvijas un Taivānas, Latvijas un Ukrainas, Latvijas un Vācijas, kā arī Latvijas un Austrijas parlamentu sadarbības grupās.
3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Ostrovska iekļauta Latvijas un Ukrainas parlamentu sadarbības grupā.
4. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts A.Kampars izstājies no Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāva.
5. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte I.Circene iekļauta Latvijas un Indijas, Latvijas un Japānas, Latvijas un Marokas, Latvijas un Spānijas parlamentu sadarbības grupās, kā arī sieviešu starpparlamentārajā sadarbības grupā.
6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāte Ē.Zommere iekļauta Latvijas un Šveices parlamentu sadarbības grupā.
7. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts P.Tabūns iekļauts Latvijas un Šveices parlamentu sadarbības grupā.
8. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par Latvijas un Šveices parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte I.Circene, bet par priekšsēdētājas vietniecēm – deputātes S.Bendrāte un Ē.Zommere.
9. Pieņēma zināšanai informāciju par izvirzītajām deputātu kandidatūrām darbam Eiropas Parlamentā.
10. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai, Publisko izdevumu un revīzijas komisijai, kā arī Saeimas frakcijām Ministru kabineta iesniegto Pārskatu par valsts īpašuma privatizācijas fonda līdzekļu izlietojumu 2003.gadā.
11. Prezidijs nolēma atbalstīt Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas J.Stalidzānes iesniegumu par Sociālo un darba lietu komisijas pārstāvju komandējumu uz Čehijas Republikas parlamentu šā gada 24.maijā.
12. Pieņēma lēmumu par darba grupas izveidošanu likumprojektu aprites kārtības izstrādei.
13. Prezidijs nolēma atlikt Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Pabrika iesniegumu par Saeimas Prezidija atbalstu svinīgajam pasākumam par godu Latvijas kļūšanai par pilntiesīgu Eiropas Savienības dalībvalsti, lai noskaidrotu dažus finanšu un organizatoriskus jautājumus.
14. Apstiprināja izdevumu tāmi Čehijas Republikas parlamenta Aizsardzības un drošības komisijas vizītei Latvijā 2004.gada 21.aprīlī.
15. Izskatīja deputātes I.Šleseres iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 31.marta – 1.aprīļa sēdē.
16. Apstiprināja komandējumus:
1) Ārlietu komisijas konsultantēm A.Ābolai un S.Dzenei uz Erevānu (Armēnija) no 2004.gada 18.aprīļa līdz 25.aprīlim;
2) Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas konsultantam J.Šintam uz Sofiju (Bulgārija) no 2004.gada 15.aprīļa līdz 18.aprīlim;
3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A.Bērziņam, delegācijas locekļiem I.Druvietei, Ģ.V.Kristovskim, B.Cilevičam, O.Kastēnam, A.Rugātei un delegācijas sekretāram M.Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2004.gada 24.aprīļa līdz 1.maijam;
4) Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas loceklei I.Šleserei un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam A.Jukonim uz Viļņu (Lietuva) 2004.gada 16.aprīlī.
17. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Eiropas lietu komisijas locekļu O.Kastēna, V.Agešina, J.Sokolovska, komisijas konsultanšu A.Seržānes un L.Stelpes komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 27.aprīļa līdz 29.aprīlim.
18. Prezidijs nolēma attaisnot deputātes S.Goldes kavējumu Saeimas sēdēs laikā no 2004.gada 11.aprīļa līdz 18.aprīlim.
19. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītāja J.Reira pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) no 2004.gada 18.marta līdz 21.martam;
2) deputāta O.Kastēna pārskatu par komandējumu uz Prāgu no 2004.gada 19.marta līdz 21.martam;
3) deputātu A.Bartaševiča un D.Turlā pārskatu par komandējumu uz Tbilisi (Gruzija) no 2004.gada 27.marta līdz 30.martam;
4) Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta un komisijas konsultantes A.Seržānes pārskatu par komandējumu uz Viļņu (Lietuva) 2004.gada 19.martā;
5) Saeimas priekšsēdētājas ārlietu padomnieces L.Bergmanes pārskatu par komandējumu uz Atēnām no 2004.gada 21.marta līdz 24.martam;
6) Saeimas specializēto atašeju Eiropas Savienībā I.Kriškānes un G.Ostrovska pārskatu par komandējumu uz Strasbūru (Francija) no 2004.gada 29.marta līdz 31.martam.

Saeimas sekretārs J.Šmits

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!