• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijā ierodas NATO eksperti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2004., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87426

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pieminot domas dižgaru

Vēl šajā numurā

22.04.2004., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijā ierodas NATO eksperti

Lai iepazītos ar Latvijas krīzes kontrolē iesaistīto institūciju pārstāvjiem un sniegtu informāciju par alianses krīzes kontroles politiku, Latvijā šodien ierodas NATO Krīzes vadības ekspertu komanda, ko vada NATO Plānošanas sekcijas vadītājs Djego Ruisa Palmera, informē Valsts kancelejas Komunikācijas departaments.

NATO pārstāvji, kuru vizīti Latvijā organizē Krīzes kontroles centrs sadarbībā ar Aizsardzības un Ārlietu ministriju, mūsu valstī uzturēsies līdz 23.aprīlim. Vizītes laikā eksperti Latvijas speciālistiem lasīs lekcijas par NATO krīzes vadības sistēmu, kā arī iepazīsies ar mūsu valsts institūciju praktisko darbu krīžu novēršanas plānošanā un pārvarēšanā. Viņiem paredzētas tikšanās ar Krīzes kontroles centra, Aizsardzības, Ārlietu, Iekšlietu, Tieslietu un Veselības ministrijas amatpersonām, kā arī ar Satversmes aizsardzības biroja un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvjiem.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!