• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas sirdi izklaušinās UNESCO eksperti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2004., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87467

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Runcis Rūdis un Bebrs skolo bērnus

Vēl šajā numurā

23.04.2004., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas sirdi izklaušinās UNESCO eksperti

Vakar, 22.aprīlī, Rīgā divu dienu vizītē ieradās UNESCO Pasaules kultūras mantojuma centra ekspertu delegācija. Speciālisti iepazīsies ar Rīgas vēsturiskā centra teritoriju un šīs pilsētas daļas saglabāšanas un attīstības plāna pirmo redakciju.

UNESCO ekspertu delegācija ieradusies pēc Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta uzaicinājuma, lai diskutētu par vēsturiskā mantojuma saglabāšanas jautājumiem, konkrētiem problēmobjektiem un pilsētas attīstību vēsturiskā centra teritorijā, skaidro Pilsētas attīstības departamenta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dana Hasana. Eksperti kopā ar departamenta speciālistiem un Valsts kultūras pieminekļu inspekcijas pārstāvjiem apsekos konkrētus problēmobjektus un diskutēs par to saglabāšanas pakāpes noteikšanu un veiksmīgu iekļaušanu kopējā pilsētvidē. Piemēram, lai izvērtētu atsevišķu vēsturisko ēku stāvokli un līdzsvaru starp vēsturisko vidi un jauno būvniecību vēsturiskā centra teritorijā, UNESCO pārstāvji apmeklēs koka ēku grupas Avotu un Stabu ielā, Dzirnavu ielas posmā starp Strēlnieku un Valdemāra ielām un citus objektus.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!