• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzņēmēju ērtībām - informatīvais tālrunis. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.04.2004., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87473

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 22.aprīlī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

23.04.2004., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzņēmēju ērtībām — informatīvais tālrunis

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš uzdevis Valsts ieņēmumu dienestam (VID) līdz 28.aprīlim ierīkot “karsto” telefonu, pa kuru uzņēmēji varēs operatīvi iegūt informāciju par izmaiņām pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā. Par informatīvā tālruņa ierīkošanu ir atbildīgs VID ģenerāldirektors.

Dienestam uzdots izveidot arī iekšējās lietošanas informatīvo tālruni pašiem sistēmas darbiniekiem, kur katra dienesta amatpersona varētu operatīvi iegūt nepieciešamo informāciju un sniegt konsultācijas VID vai muitas klientiem, informē Finanšu ministrijas preses sekretāre Baiba Melnace.
“Tiekoties ar uzņēmējiem, vairākkārt dzirdētas sūdzības, ka trūkst informācijas par izmaiņām VID un muitas darbā pēc Latvijas pievienošanās Eiropas Savienībai. Šāda situācija steidzīgi jālabo, un abiem tālruņiem jāsāk darboties pēc iespējas drīz, jo zinu, ka uzņēmējiem bieži ir operatīvi nepieciešama precīza informācija par izmaiņām likumdošanas aktos vai muitas procedūrās,” uzdevumu pamatojis O.Spurdziņš.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!