• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot zēnu koru dziedātājus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2004., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87610

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar EK lauksaimniecības komisāru

Vēl šajā numurā

27.04.2004., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot zēnu koru dziedātājus

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga ir 5.Starptautiskā zēnu koru festivāla “Rīgas Doms” patronese un sestdien, 24.aprīlī, piedaloties festivāla noslēgumā, viņa pasniedza zēnu koriem atzinības rakstus.
Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga Starptautiskā zēnu koru festivāla noslēguma koncertā Latvijas Universitātes Lielajā aulā 2004.gada 24.aprīlī:

“Tas ir tiešām liels prieks un gods būt klāt šajā, jau 5.Starptautiskajā zēnu koru koncertā. Latvija var lepoties ar daudziem sasniegumiem, un man kā prezidentei patiesi ir lepnums un prieks, ka varu savu zemi pamatoti ne tikai aizstāvēt, bet arī cildināt. Viena lieta, ar ko mēs varam pamatoti lepoties, ir mūsu dziedātmāka, dziedātprieks un mūsu koru daudzveidība. Zēnu kori ir kaut kas īpašs, neviens nedzied ar tik skaistām eņģeļu balsīm.
Latvijā zēnu koru tradīcija ir tik dziļi iesakņojusies, ka paaudzi pēc paaudzes šie zēni atrod ceļu uz mūzikas skolu, iegūst lielisku izglītību, turpina tālāk savas gaitas dzīvē, turpina savas gaitas mūzikas vispārējā popularizēšanā un tālākveidošanā. Latvijas zēnu kori, tāpat kā mūsu kori vispār, tiek saņemti ar sajūsmu daudzās vietās ārzemēs, mēs par viņiem esam priecīgi un lepni. Paldies it īpaši Erenštreita kungam par viņa vienreizējiem nopelniem šā lauka attīstīšanā un šā festivāla koncepcijā, kā arī tālākā iemiesošanā dzīvē!”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!