• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar EK lauksaimniecības komisāru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2004., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87613

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar izglītības un zinātnes ministru

Vēl šajā numurā

27.04.2004., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar EK lauksaimniecības komisāru

Valsts prezidente Vaira Vīķe–Freiberga 23.aprīlī Rīgas pilī tikās ar Eiropas Komisijas lauksaimniecības komisāru Francu Fišleru, sarunā piedaloties zemkopības ministram Mārtiņam Rozem.

Pārrunājot gaidāmo Latvijas dalību ES, F.Fišlers sarunā ar prezidenti uzsvēra, ka ir gandarīts – Latvija pēdējā laikā veikusi ļoti aktīvu un lietderīgu darbu likumdošanā un likumu iemiesošanā. “Latvija ir gatava dalībai,” kodolīgi secināja ES komisārs. “Jūs esat veikuši patiesi atzīstamu progresu, salīdzinājumā ar citām jaunajām valstīm izskatāties labi.”
Abas puses bija vienisprātis, ka Latvijai ir svarīgi turpināt darbu pie lauku teritoriju un infrastruktūras attīstības, veicinot uzņēmēju interesi par jaunu darbavietu radīšanu laukos un dažādojot lauku attīstības veidus. V.Vīķe–Freiberga un F.Fišlers bija vienoti nostājā, ka ar ES finansējuma atbalstu īstenoti lauku attīstības projekti dos pozitīvu pamudinājumu jaunām iecerēm un to īstenojumam.
M.Roze tikšanās laikā informēja par valdības paveikto darbu likumdošanas saskaņošanā un tehnisko jautājumu īstenošanā. M.Roze uzsvēra, ka šobrīd faktiski ir pabeigta Latvijas likumdošanas saskaņošana ar ES.
Apspriesti jautājumi, kas saistīti ar ES un Dienvidamerikas, kā arī ES un Pasaules tirdzniecības organizācijas dialogu.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!