• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2004., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87660

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

28.04.2004., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz vakanto
Konkurences padomes locekļa amatu

Prasības pretendentam:
• atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām
• augstākā juridiskā/ekonomiskā izglītība
• darba pieredze valsts pārvaldē
• labas svešvalodu (vēlams angļu valodas) zināšanas
• zināšanas konkurences tiesību jomā
• atbildības sajūta, labas komunikācijas spējas
• spējas strādāt kolektīvā
Pretendentiem pieteikties 20 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Ekonomikas ministrijas personāla nodaļā Brīvības ielā 55, 414.kabinetā. Kopā ar CV un pieteikuma vēstuli lūdzam iesniegt izglītību apliecinošu dokumentu kopijas. Uzziņas pa tālruni 7282865, 7013214.

Vides ministrija
izsludina atklātu konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amatu
Juridiskā departamenta Juridiskās nodaļas vecākais referents

Prasības:
- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā juridiskā izglītība
- pieredze jurista specialitātē ilgāka par gadu
- pieredze juridisku dokumentu sagatavošanā
- zināšanas par Latvijas administratīvo procesu, valsts pārvaldi, vides aizsardzību un to reglamentējošiem tiesību aktiem
- svešvalodu (t.sk. angļu valodas) zināšanas
- prasme strādāt ar datoru (MS Office, Internet, NAIS)
Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.
Pieteikties personīgi Vides ministrijas Personāla nodaļā, līdzi ņemot CV un augstākās izglītības apliecinošu dokumentu, Rīgā, Peldu ielā 25, 203.kabinetā, no plkst. 14 līdz 17 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas.
Tālr. uzziņām 7026453, 7026454.

Amatu konkursu rezultāti

Veselības ministrija paziņo, ka valsts civildienesta ierēdnes Stratēģijas plānošanas departamenta direktores amatā iecelta LĪGA ŠERNA.

Valsts darba inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Zemgales reģionālajā darba inspekcijā vecākās darba inspektores amatā 15.04.2004. iecelta LAILA CELMIŅA.

Valsts darba inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas reģionālajā darba inspekcijā jaunākās darba inspektores amatā 19.04.2004. iecelta SANDRA ZARIŅA.

Valsts darba inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas reģionālajā darba inspekcijā jaunākās darba inspektores amatā 19.04.2004. iecelta EVITA LENOVA-BĒRZIŅA.

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo: konkursa kārtībā Latgales reģionālās nodaļas Sēklu kontroles daļas inspektores amatā iecelta LĪVIJA ŠOSTAKA.

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo: konkurss uz Augu karantīnas departamenta Fitosanitārās kontroles organizācijas daļas vecākā inspektora amatu beidzies bez rezultātiem.

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo: konkursa kārtībā Augu šķirņu salīdzināšanas departamenta Selekcionāru tiesību aizsardzības daļas vecākās referentes amatā iecelta ZANE LAIVIŅA.

Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Analīzes un uzskaites nodaļas vecākā referenta amatā ir iecelts KASPARS TUPURIŅŠ.

Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Analīzes un uzskaites nodaļas vecākās referentes amatā ir iecelta ANITA KODOLA.

Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Azartspēļu licencēšanas nodaļas vecākās referentes amatā ir iecelta KRISTĪNE PETROVSKA.

Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Kontroles un uzraudzības nodaļas vadītāja vietnieka amatā ir iecelts IMANTS PASTORS.

Latvijas Republikas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija paziņo, ka konkursa kārtībā Kontroles un uzraudzības nodaļas vecākā inspektora

amatā ir iecelts VALĒRIJS VISOCKIS.

Dobeles virsmežniecība paziņo, ka konkursa kārtībā Dobeles virsmežniecības Bēnes mežniecības mežsarga amatā 20.04.2004. ir iecelts ULDIS MARGA.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!