• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2004. gada 22. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2004., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87747

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

2004. gada 26. aprīļa sēdē

Vēl šajā numurā

29.04.2004., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

2004. gada 22. aprīļa sēdē

1. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāte I.Feldmane iekļauta Sieviešu starpparlamentārās sadarbības grupas sastāvā.

2. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka deputāts K.Peters izstājies no izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Latvijas nākotnes attīstības apakškomisijas sastāva, bet deputāts P.Kļaviņš izstājies no Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas sastāva.
3. Apstiprināja izdevumu tāmi Zviedrijas Riksdāga Ārlietu komisijas delegācijas vizītei 2004.gada 30.aprīlī, atzīmējot Latvijas Republikas uzņemšanu Eiropas Savienībā.
4. Apstiprināja izdevumu tāmi svinīgajam pasākumam par godu Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas deklarācijas pasludināšanas 14.gadadienai 2004.gada 4.maijā.
5. Apstiprināja izdevumu tāmi svinīgajam pasākumam Latvijas Nacionālajā operā, atzīmējot Latvijas Republikas uzņemšanu Eiropas Savienībā 2004.gada 1.maijā.
6. Pieņēma zināšanai Ekonomikas ministra J.Lujāna iesniegumu par to, ka saskaņā ar Līgumu starp Eiropas Kopienu un Latvijas Republiku, ar kuru noteikta informācijas sniegšanas kārtība tehnisko noteikumu un informācijas sabiedrības pakalpojumu noteikumu jomā, Latvijai ir pienākums iesniegt Eiropas Komisijai izvērtēšanai tehnisko noteikumu projektus.
7. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:
1) deputāta M.Pietkeviča pārskatu par komandējumu uz Maskavu (KrievijasFederācija) no 2004.gada 19.janvāra līdz 21.janvārim;
2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja G.Krasta pārskatu par komandējumu uz Briseli (Beļģija) 2004.gada 18.februārī;
3) Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A.Pabrika pārskatu par piedalīšanos Baltijas valstu un Ziemeļvalstu ārlietu komisiju vadītāju sanāksmē Tallinā 2004.gada 16.aprīlī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Bartaševičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!