• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemgales pagastos modernizēs ūdenssaimniecību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.04.2004., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87848

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kā atzīmēsim iestāšanos Eiropas Savienībā

Vēl šajā numurā

30.04.2004., Nr. 68

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemgales pagastos modernizēs ūdenssaimniecību

Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) vadības komiteja Finanšu ministrijā 5.maijā plāno apstiprināt Vides ministrijas izstrādāto strukturālo fondu nacionālo programmu “Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība apdzīvotās vietās ar cilvēkekvivalentu līdz 2000”, kurā iekļauti astoņi šogad realizējamie projekti. Projektu ietvaros paredzēts izveidot notekūdeņu attīrīšanas sistēmu Jelgavas rajona Elejas, Sesavas, Vilces un Lielplatones pagastā, Jēkabpils rajona Vīpes pagastā, kā arī Bauskas rajona Rundāles, Ceraukstes un Codes pagastā. Projekti paredz veikt ūdensapgādes un kanalizācijas rekonstrukciju, kā arī notekūdeņu attīrīšanas iekārtu izbūvi atsevišķos ciematos un pašvaldību objektos. Savukārt Ceraukstes pašvaldība ERAF līdzekļus plāno piesaistīt Ceraukstes ciemata ūdenssaimniecības attīstības tehniski ekonomiskajai izpētei.
Iesniegto projektu kopējās izmaksas ir dažādas – no 28 tūkstošiem līdz 960 tūkstošiem latu. Zināms, ka nacionālās programmas realizācijai tiks izmantoti ERAF un projekta iesniedzēja līdzekļi. Projektu finansēšanas shēma ietver ERAF finansējumu līdz 75% no projekta kopējās summas un vietējo līdzfinansējumu 25% apmērā.
Turklāt iepriekš minētajā nacionālajā programmā no Zemgales plānošanas reģiona iekļauti vēl pieci atbalstāmie projekti, kuru realizācija plānota 2005. un 2006.gadā, jo to iesniedzējiem vēl jāpilnveido tehniskā dokumentācija.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!