• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 6. maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2004., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88218

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidente pasniedz apbalvojumus

Vēl šajā numurā

06.05.2004., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 6. maijā

Sanāk Saeimas plenārsēde.

Notiek Ministru kabineta sēde.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns un Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Kaspars Gerhards darba vizītē apmeklē Ventspili.

Ventspils augstskolā ekonomikas ministrs Juris Lujāns atklāj Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras organizēto semināru uzņēmējiem “Proti izmantot Eiropas Savienības naudu”.

Kultūras ministre Helēna Demakova darba vizītē apmeklē Vāciju, lai piedalītos Eiropas Savienības jauno dalībvalstu organizētā kultūras gada Vācijā “Eiropa šodien” atklāšanas pasākumos, Vīsbādenes operas festivālā, kā arī Okupācijas muzeja izstādes atklāšanā un tai veltītajā paneļdiskusijā Berlīnes “Abgeordnetenhaus”.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze Viļņā piedalās neformālās Baltijas valstu un Polijas lauksaimniecības ministru sarunās par tirdzniecības un bioloģiskās lauksaimniecības jautājumiem.

Dublinā notiek Eiropas Savienības un Vidusjūras partnervalstu ārlietu ministru sanāksme Barselonas procesa ietvaros. Latviju sanāksmē pārstāv Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš.

Notiek valsts sekretāru sanāksme.

Zemkopības ministrijas valsts sekretāre Laimdota Straujuma Monpeljē, Francijā, piedalās ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas 24.Eiropas reģionālajā konferencē, kas veltīta pārtikas drošības un nabadzīgo valstu pārtikas nodrošinājuma jautājumiem.

Latvijā strādā starptautiskās kredītreitingu aģentūras “Fitch Ratings” eksperti, lai, tiekoties ar valsts iestāžu un uzņēmēju pārstāvjiem, apkopotu informāciju un atjaunotu ziņojumu par Latvijas reitingu.

Pēc “Leta” informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!