• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs Rihards Pīks pieņemšanā par godu Latvijas uzņemšanai Eiropas Savienībā: Rīgā, Lietišķās mākslas muzejā, 2004.gada 5.maijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2004., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88299

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

07.05.2004., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs Rihards Pīks pieņemšanā par godu Latvijas uzņemšanai Eiropas Savienībā: Rīgā, Lietišķās mākslas muzejā, 2004.gada 5.maijā

Sveiciens visiem Eiropas svētkos!

Es vēlētos vēlreiz visus apsveikt šajos svētkos – visus, kas ir nopietni strādājuši, lai mēs kopā būtu Eiropas Savienībā.
Vai mēs šajās dienās esam atcerējušies un sev atgādinājuši par to – vai pirms desmit gadiem mēs ticējām, ka visi šodien būsim Eiropas Savienībā? Vai kādreiz — pēc Otrā pasaules kara, trīsdesmitajos un četrdesmitajos gados — kāds ticēja, ka Eiropā valdīs tāds miers un labklājība un ka nebūs vairs karu starp Eiropas valstīm? Šis veiksmīgākais projekts – Eiropas Savienība – kas pēc Otrā pasaules kara tika izveidots, nodrošinājis ilgāko mierīgāko periodu Eiropas vēsturē, un tagad mēs visi esam kopā.
Es vēlreiz gribu pateikties visām valstīm, kas mums palīdzēja šajā atgriešanās ceļā ar savu pieredzi un ar finansiālajiem līdzekļiem. Paldies visiem mūsu valsts cilvēkiem, kas strādāja, lai Latvija ātrāk pārņemtu Eiropas pieredzi.
Mēs šonedēļ Eiropas paplašināšanās un mūsu atgriešanās svētkus svinam Latvijas pilsētās, reģionos, arī citās Eiropas Savienības jaunajās un vecajās dalībvalstīs.
Vienlaikus paldies vēstniecībām, kas atveda savus kolektīvus 1.maijā Doma laukumā, lai mēs varētu kopā priecāties. Tāpat gribu pateikties mūsu lielākajiem uzņēmējiem, kas mums palīdzēja, lai svētki varētu notikt visas nedēļas garumā. Tie ir: “Latvenergo”, “Latvijas gāze” un kompānija “Statoil”, mūsu uzņēmēji – apdrošināšanas akciju sabiedrība “Balva” un Lietišķās informācijas dienests. Es vēlos izteikt pateicību mūsu lielajām bankām – “Hansabankai” un “Nordea Bankai”. Man ir prieks, ka mūs atbalstījuši arī tādi nozīmīgi uzņēmumi kā “Latvijas mobilais telefons”, “MicrolinkLatvia”, a/s “DATI” un “SAF-Tehnika”, kā arī publiskā akciju sabiedrība “Grindeks” un Rīgas brīvosta.
Vēlos vēlreiz pateikties tiem, kas rūpējās, lai mums būtu šie svētki.
Sagaidīsim Eiropas dienu 9. maijā un tad uz priekšu ar jauniem darbiem!

Ārlietu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!