• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgā gozējas burinieks. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.2004., Nr. 74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88472

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 12. maijā

Vēl šajā numurā

12.05.2004., Nr. 74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgā gozējas burinieks

KUGIS2.PNG (120226 bytes)
Vakar jahta “Dar Mlodziežy” mieloja daudzu interesentu acis
KUGIS.PNG (122249 bytes)
Polijas vēstnieks Latvijā Tadeušs Fišbahs un Itas Kozakēvičas poļu skolas koris sagaida poļu jahtu “Dar Mlodziežy”, kas ierodas pasažieru ostā
Foto: Boriss Koļesņikovs, A.F.I

Vakar Rīgas domes sēdē piedalījās Polijas vēstnieks Latvijā Tadeušs Fišbahs un 120 poļu žurnālisti, kuri Latvijā ieradušies ar jahtu “Dar Młodziežy”.

Atgādinām, ka šī jahta pērn mūsu valstī viesojās regates “Cutty Sark Tall Ships’ Races 2003” laikā. Toreiz jahtu komandu apmaiņā uz nedēļu arī Latvijas skolu jaunieši kļuva par šī poļu burinieka komandas dalībniekiem. Komandas pamatsastāvu gan veidoja Polijas pilsētas Gdiņas augstskolas jūrskolas kursanti un virsnieki.
Nule Rīgas dome saņēmusi Gdiņas mēra Vojceha Ščureka vēstuli, kurā poļu ostas pilsētas galva pauž gandarījumu par to, ka Rīgas dome palīdzējusi organizēt “Dar Mlodziežy” viesošanos Rīgā, kas, tāpat kā Gdiņa, pērn uzņēma vērienīgās regates dalībniekus. Mērs izsaka pārliecību, ka tuvā nākotnē abas pilsētas atkal būs starp šīs regates organizētājām, un aicina Rīgas pārstāvjus piedalīties jahtu festivālā, ko Gdiņa rīko šogad no 16. līdz 19.septembrim.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!